DPS: Abazović je u kandžama “Vijesti”

2

URA i njihovi partneri će morati još dugo da uče od DPS ne samo kako se stvara, već i kako se pobjeđuje i gubi, i naročito kako se čuva dostojanstvo – političko, lično i državno, poručuju u ovoj partiji.

“Samo iz pokreta URA je moguće čuti da partija sa četiri poslanika drži “predavanje” o organizaciji rada deset puta jačoj partiji. Takođe, samo je iz Pokreta čiji su osnivači medijski konkurenti ostalih crnogorskih medija, moguće čuti da je dio DPS “propagande” novinarka RTCG na čije je emisije upravo DPS poslala čitav niz prigovora, ali i da su dio iste “propagande” i regionalni, pa i svjetski, mediji poput Al Džazire. Još nijesu ni zauzeli pozicije, a već pokazuju sve ono što su se u prva 24 sata nakon izbora kleli da neće biti: revanšionizam, revizionizam, manipulacija, gušenje medijskih sloboda, targetiranje ljudi”, navode u DPS-u.

Kako su dodali, u nemogućnosti da objasne domaćoj, a posebno međunarodnoj javnosti kako to da je “diktator pao” na izborima, i kako to da su izbori odjednom regularni i pošteni, URA i njihovi osnivači služe se besprizornim manipulacijama, koje zapravo za jedini cilj imaju ostvarivanje ličnih interesa vlasnika medijskog koncerna.

“Zato su na udaru RTCG i novinarka koja je, gle čuda, nakon višegodišnjeg rada u raznim medijima, prvi put sinoć zasmetala Abazoviću, jer rukovodeća mjesta treba popuniti “podobnima”, a medijskom koncernu se odužiti tako što će Javni servis preuzeti dio njihovih novinara. No, kako god, u novoj vlasti će se računi tek svoditi, a građani će ispaštati. I URA i njihovi partneri će morati još dugo da uče od DPS ne samo kako se stvara, već i kako se pobjeđuje i gubi, i naročito kako se čuva dostojanstvo – političko, lično i državno”, zaključuju u DPS-u.

2 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  DPS je mrtav !!!.
  Sta se jos koprcate ?.
  DPS je proslost kao KPJ !!!.

  16
  1
 2. Црна_Гора komentariše

  DRITAN je ponos Crne Gore Srpske Sparte.
  Slomili smo FASIZAM Nato montenegro.
  Brat je mio koje vjere bio..

  4
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.