Dominacija Partizana u Senti: Holender prodorima uništio odbranu TSC-a

0

Ozareni Aleksandar Stanojević, smešak i na licu Grobara. Imaju i trener i navijači Partizana i te kako razloga za zadovoljstvo. Njihov tim odavno nije bio razigran, raspevan, efikasan i nadahnut kao u Senti, uverljivom partijom pregazio je TSC i nastavio da raste. Još to nije dovoljno da bi ugrozio Crvenu zvezdu na vrhu tabele, ali je taman da pokaže ekipi koja ga je lane mučila koliko opasan ume da bude ukoliko mu se ostavi ogroman prostor.

Sigurnih 4:0, peta uzastopna pobeda crno-belih, prva nad sastavom iz Bačke Topole i nagoveštaj da bi Filip Holender mogao da izraste u jednog od nosilaca igre. Duplom dozom golova i asistencijom smirio je ambicioznog domaćina, a ljudima iz Humske pokazao da u odsustvu povređenog Žana Kristofa Bajbeka može da „proizvodi“ trjumfe. Viner protiv Proletera u prethodnom kolu, a u onda je u 16. rundi sekao odbranu rivala kao da ima kuhinjski nož u rukama.

Pogoci Holendera predstavljaju vrhunac Partizanovog izdanja na severu države. Sigurno najboljed otkako je početkom septembra Stanojević preuzeo komande Parnog valjka. Bilo je ui u međuvremenu dobrih izdanja, kao u Subotici, ali ovako dominantnog nije. Kako rezultatski, tako i igrački. Nije preterivanje, koliko su šansi stvorili gosti mogli su bar još četiri gola da daju…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.