Doktorka Danica Grujičić: Korona je laboratorijski virus napravljen kao biološko oružje!

1

Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju Srbije tvrdi da otkako se pojavila infekcija Covid-19 saznanja o ovom biološkom agensu su se mijenjala.

“Lično sam duboko ubijeđena da se radi o laboratorijskom virusu i nekoj vrsti biološkog oružja. Koji bolestan um ga je napravio i s kojim ciljem, na to pitanje ne mogu da odgovorim, posebno ne kao neko ko je cio svoj život posvetio spasavanju, a ne uništavanju ljudskih života. Bilo kako bilo, jedno što se nije mijenjalo sve vrijeme i što važi i danas, jeste prevencija prenošenja bolesti, kao što je nošenje maski, pranje ruku, redovna higijena, kupanje i pranje kose.

Ubijeđena sam da, ako se budemo pridržavali zaštitnih mjera, taj trenutak nije daleko. Ono što ovaj drugi talas čini drugačijim jeste daleko veći broj zaraženih sa lakšom kliničkom slikom. Takođe je drugačiji način i širenja zaraze. Ako smo u prvom talasu infekciju dobijali od spoljašnjih kontakata, u drugom talasu su oboljeli uglavnom dobijali infekciju od svojih ukućana ili ljudi koji nisu imali direktan kontakt sa zaraženima (pri ovom mislim na zdravstvene radnike), kazala je ona.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Zna se od pocetka da sa ovim nesto nije u redu ,a posto su ameri i englezi umjesani sve se nesto suti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.