Doktor koji je operisao Đokovića: Teško da će se oporaviti za Vimbldon

0

Vimbldon će proteći bez Novaka Đokovića.

Tu informaciju objavio je francuski „L‘Ekip“, pozivajući se na riječi ljekara Antoana Geromete, koji je operisao srpskog tenisera u Parizu.

Kako najveći turnir na svijetu počinje 1. jula teško je očekivati da Novak bude spreman.

– Za 45 minuta koliko smo proveli sa Novakom, njegovim timom i Vensanom Gijarom, doktorom Teniskog saveza Francuske, bio sam veoma otvoren u tome da će zavisiti sve od reakcije njegovog koljena. Postepenim povećanjem opterećenja, vidjećemo da li ostaje „suvo“ i bez otoka ili bola. To će biti napredak od dana do dana, ali je nemoguće predvidjeti stanje u kom će biti za nedjelju, dvije i tako dalje. Ali, da bude na 100 posto za tri nedjelje, to zaista djeluje teško ostvarivo – rekao je Gerometa.

On je pokušao da opiše svoje iskustvo sa slavnim pacijentom, kog je ocijenio kao veoma normalnog, punog poštovanja i strpljivog.

– On je prava sila prirode, jer s obzirom na prirodu povrede, ono što je uradio je izvanredno. Čak 99 posto ljudi bi vjerovatno završilo odmah u urgentnom centru sa „zaključanim“ koljenom. To je mehanička blokada, a realnost je da je jedino operacija popravlja. To dovodi u pitanje nepoštene kritike prema njemu i tumačenja onih koji kažu da to nije prava povreda – rekao je doktor Gerometa.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu, BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.