Dok narod brani svetinje: Čelnici novine Dan idu na pregovore sa premijerom Markovićem koga su optuživali za ubistvo Duška Jovanovića!

2

Premijer Duško Marković nastavlja danas i sjutra razgovore sa predstavncima medija, čime će biti nastavljen dijalog u okviru Saveza za Evropu.

Marković će, kako je saopšteno iz Vlade, danas razgovarati sa predstavnicima Pobjede, Televizije Prva i Nova, a u srijedu sa rukovodstvima Radio Televizija Crne Gore i dnevnog lista Dan.

Sramno je da čelnici nekada opozicionog Dana idu na razgovore sa premijerom, koga su optuživali da ima veze sa ubistvom Duška Jovanovića. Na noge idu Markoviću, koji je na čelu Vlade, koja je izglasala zakon o slobodi vjeroispovijesti. Dok narod brani svetinje, zajedno sa porodicom Duška Jovanovića, neki su odlučili da idu na pregovore sa Duškom Markovićem. Toliko o nekadašnjoj opozicionoj novini koja je podvedena ood skute DPS-a.

Predstavnici opozicije su odbili da idu na pregovore sa Markovićem, ali očigledno da čelni ljudi Dana moraju da vraćaju određene dugove, i da idu kod premijera, zamislite, u istom košu sa čelnim ljudima RTCG i Dnevnih novina.

Sastanci Markovića sa relevantnim društvenim i političkim akterima organizuju se u okviru inicijative Savez za Evropu, koja je pokrenuta sa ciljem prevazilaženja podjela i iznalaženja zajedničkog imenitelja u interesu građana i njihove evropske perspektive.

Marković je ranije razgovarao sa predstavnicima Nezavisnog dnevnika Vijesti, Dnevnih novina i nevladinih organizacija.

2 Comments
  1. Zabjelo komentariše

    Za sramotu ne znaju Slavica i Mladen Milutinovic. To su ljudski odroni, optuzili su Markovica da zna ko je ubio Duska, a sad idu na razgovor kod njega. Posteni narod zali za Duskom Jovanovicem, a ovi odroni, posebno,, crna udovica,, nikad nije zalila, jer iz teske sirotinje, bez imena i prezimena, sad umislila da je NEKO i NESTO..

    1
    1
  2. Rade komentariše

    Šta je sa bračnim parom Marković_Ćalovoć, ne čuju se živi. Da li i oni sprtemaju odbranu Đukanovića?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.