Dobro izdanje “orlova”: Mitrović pokorio Nigeriju

0

Odlučnije, borbenije, brže, kreativnije… Mnogo, mnogo bolje djelovala je fudbalska reprezentacija Srbije ovog utorka u Londonu protiv Nigerije, nego prethodnog petka u Torinu protiv Maroka. To potvrđuje i rezultat, pošto je posle poraza 1:2 stigla pobjeda 2:0. Zapravo, da smo već na Svjetskom prvenstvu bilo bi 3:0 zahvaljujući video-tehnologiji koja će biti korišćena u Rusiji i koja bi u 14. minutu potvrdila da je lopta prešla gol-liniju poslije šuta Aleksandra Mitrovića glavom.
Pošto nije, napadač naše reprezentacije i Fulama ostao je na dva postignuta gola. U 68. i 81. minutu, oba puta poslije dodavanja Filipa Kostića.
Jeste Mitroviću izmakao het-trik, ali nema razloga žaliti zbog toga. Ono što je najbitnije, naši fudbaleri pokazali da kao i u kvalifikacijama umeju da odigraju veoma dobro i ozbiljno. To je vjerovatno najviše doprinio sastav tima koji je od prvog minuta izveo Mladen Krstajić.
Za razliku od duela sa Marokom, šansu u startnoj postavi ukazao je igračima koji su iznijeli najveći teret kvalifikacija.
(mondo.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.