Dobričanin: Tragično je da poslije poraza oni koji su napadali ljekare zbog litija pozivaju na skupove!

1

Kandidat za poslanika s liste Koalicija za budućnost, ljekar Vladimir Dobričanin, ocijenio je da je patetično i pomalo komično pozivati nakon izbora i pobjede opozicije na bilo kakva okupljanja u režiji tridesetogodišnjeg režima, a da je u “najmanju ruku tragično kada to rade isti oni koji su nas proganjali u zdravstvu kada smo mi išli na molebane i litije”.

“Tada su izgleda važila druga pravila za nas koja, danas, za njih ne postoje. Kada su lagali? Onda kada su proglasili litije klasterom koga nikada nije bilo, ili danas kada NKT ćuti. Ta tišina NKT-a govori u prilog onome što smo sve vrijeme pričali mi, koje su proglašavali izdajnicima, neostvarenim doktorima i politikantima”, kazao je Dobričanin “Vijestima”.

On smatra i da se ovim pozivom dokazuje da su oni ti koji su “unizili profesiju i pogazili Hipokrata”.

On je saopštio i da su do njega došle i pritužbe o novim pritiscima na medicinske sestre i tehničare da izađu na “miting podrške Crnoj Gori”.

1 Comment
  1. Q komentariše

    Znaci poljoprivrednici Simovica pokazuju svoje lice i dokazuju da veze nemaju sa medicinom.Prvo tu glavnu sestru suspendovati i podnijeti krivucnu prijavu orotiv nje jer ne mozes biti clan NKT i pozivati istovremeno na krsenje odluka jer to je fasizam i ne treba imati milosti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.