“Do slobode”: Knežević će do kraja razotkriti pravo lice režima

0

Mi imamo jasan cilj, naš je plan neumorno djelovanje radi demontriranja sistema, uz nastavak upoznavanja javnosti sa informacijama u posjedu pokretača afere “Koverta” Duška Kneževića, koje će cijeloj Crnoj Gori otkriti pravo lice režima i ubrzati njegov neminovan pad, saopšteno je danas iz pokreta “Do slobode”.

“Pokret Do slobode zakazao je protestni skup za četvrtak 18. aprila u 20 sati u Podgorici zato što su kolege iz organizacije Odupri se proteste prekinuli na neodređeno vrijeme, čekajući 10 dana da obavijeste javnost da su planirali novo okupljanje”, navodi se u saopštenju pokreta “Do slobode”.

Oni su dodali da kao što su najavili, neće polemisati preko medija sa Organizacionim odborom pokreta Odupri se.

“Vjerujući da smo svi posvećeni istom cilju. Zato ćemo pozvati naše članove i sve građane koji žele da učestvuju u demokratskim promjenama da budu na svakom protestnom skupu koji organizuje Odupri se ili bilo ko drugi, uključujući i onaj u subotu 20. aprila. Samo svi zajedno možemo natjerati uzurpatore vlasti na slobodne izbore, koji će biti prelomna tačka demokratskih promjena, slamanja režima i odlaska prve familije”, kazali su iz pokreta “Do slobode”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.