DNP o Kongresu: Milan Knežević dobio punu podšku da ostane predsjednik stranke

DNP o Kongresu: Milan Knežević dobio punu podšku da ostane predsjednik stranke

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske narodna partija Crne Gore konstatovano je da je završen unutarpartijski postupak koji se odnosi na održavanje Drugog Kongresa koji će se održati 16. decembra 2018. godine.
U tom smislu Predsjedništu su dostavljeni predlozi delegata i predlozi za članove Glavnog odbora u novom sazivu.
Na sjednici je konstatovano da je dosadašnji predsjednik Milan Knežević dobio jednoglasnu podršku svih opštinskih odbora i da je jednoglasno predložen kao kandidat za predsjednika Demokratske narodne partije Crne Gore i u narednom periodu.

Predsjedništvo DNP je u tom smislu usvojilo kadrovske predloge organa partije i iskazalo punu podršku predsjedniku Milanu Kneževiću koji se nalazi u svojevrsnom pritvoru zbog protivustavnog i nezakonitog određivanja da se stavi u zatvor.

Tim činom, kao i brutalnom otmicom Nebojše Medojevića u Crnoj Gori je ugroženo funkcionisanje političkog sistema. Suspendovanjem Ustava ugroženo je funkcionisanje Skupštine Crne Gore u punom kapacitetu i ozbiljno prijeti daljem političkim podjelama i sukobljavanju.

Uprkos nezapamćenom političkom progonu kojem je Demokratska narodna partija i Demokratski front izložen, a posebno kojem su izloženi naši lideri i funkcioneri, ostajemo u potpunosti posvećeni i principijelni u borbi za konačnu demokratizacije Crne Gore u kojoj ćemo sigurno istrajati do kraja.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *