DK na Instagramu: Nema Crne Gore bez Srba! Nema Crne Gore bez CRKVE

4

Sramno hapšenje Mitropolita Amfilohija Radovića. Molim sve velikodostojnike Srpske pravolsavne crkve u Crnoj Gori, molim sve opozicione političke partije u Crnoj Gori, molim njihovo članstvo i simpatizere, molim sve građane da se strpe dok traju mjere uvedene povodom pandemije virusa korona, molim vas ne nasijedajte na provokaacije režima, ne dajte povoda režimu da vas hapsi. Ne dajte povoda režimu da pravi medijski spektakl od vašeg hapšenja slikajući vas sa lisicama dok izlazite iz policijskih kombija. Budite strpljivi. Zajedno ćemo nastaviti borbu uskoro čim epidemija prođe.
Molim vas poštujte sve mjere još malo dok pandemija prođe, iako ima i neustavnih i nezakonitih. Poštujte kako bi se sačuvalo zdravlje svih. Nastavićemo borbu za promjene u Crnoj Gori  čim pandemija prođe. Nema Crne Gore bez Srba! Nema Crne Gore bez CRKVE. Strpljivo do promjena. ZAJEDNO DO SLOBODE…

 

https://www.instagram.com/p/B-4xELUDtqG/?igshid=209lemidhbvn

4 Comments
 1. Stefan l komentariše

  Nema Dule, ni bez Srba, ni bez Crnogorsca, ni bez Crkve ali da su svi zajedno normalni. Nema je, na žalost, ni bez takvih tebi sličnih pa što da radimo.

  17
  1
 2. Buka komentariše

  Konacno smislen tekst gos n Knezevica..ima je naravno sa Srbima,sanCrkvom,naravno i S Tobom..pa Dje zasluzi…p.s.i Spuz je za Ljude..gos n Knezevicu..

  11
  7
 3. Buka komentariše

  Incorekt..gospodo iz Portala..

 4. Kafanski filozof komentariše

  Ti si Djukanovicevu vlast podrzavao!.
  Izvini se narodu javno, pokoris se, i mozda bi ti narod neke stvari oprostio!.
  Ovako izgleda, da hoces samo da se osvetis svom ranijem gazdi za prevaru!.
  Ako so Crnogorac/ Srbin, znas sta je cast i pravda.
  Nece ti biti tesko!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.