Đurišići i danas ispred suda

0

Danijela Đurišić, supruga Vanje Đurišića koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje da je uništio imovinu Crnogorskog Telekoma u Jerevanskoj ulici na Zabjelu, kazala je da je njen suprug nakon sedam dana odbijanja i hrane i vode juče prekinuo štrajk glađu i žeđu. Kako navodi Danijela Đurišić, advokatica Marija Radulović saopštila joj je da je sidija Miladin Pejović posjetio Đurišića u istražnom zatvoru. Porodica Vanje Đurišića i danas se nalayi ispred Osnovnog suda u Podgorici.
“Moj suprug joj je prenio da mu je sudija Pejović rekao da je osjećao moralnu obavezu da ga posjeti, zato što smatra da nije bilo nikakvog osnova za pritvor. On je rekao Vanji za pismo mitropolita Amfilohija u kojem ga ovaj moli da prekine štrajk glađu i žeđu”, priča Danijela Đurišić, naglašavajući da je Pejović za njenu porodicu potvrda da još ima moralnih ljudi u sudstvu.
U vezi sa parcelom od 1.023 kvadratna metra u Jerevanskoj ulici, za koju Vanja Đurišić tvrdi da je njegovo vlasništvo, u toku je sudski proces između njega i Glavnog grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.