Đurđev: Vučić i Vučević nikada neće prodati Srbiju ni izdati Rusiju!

0

,,Jedina stvar koju Rusija ne može da oprosti je izdaja. To vidimo na primjeru Mađarske, koja jeste uvela sankcije Rusiji, ali je nije izdala, koja je dala obećanje da će raditi sve kako bi donela mir Evropi i nije izdala to obećanje, čak ni po cijenu otkazivanja posjete Njemačke ministarke spoljnih poslova“ – izjavio je predsjednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je poručio da Rusija može mirno da spava, jer riječ izdaja ne postoji u rečniku srpsko-ruskih odnosa, ma koliko se strani faktor i domaći petokolonaši trudili da unesu razdor u odnose dveju bratskih zemalja.

,,Za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i premijera Miloša Vučevića, njegovu desnu ruku, ni predaja Srbije ni izdaja Rusije nisu opcija. To su geopolitički giganti i heroji našeg doba koji nisu uveli sankcije Rusiji, koji primaju njene zvaničnike i koji nikada neće prodati viševjekovno prijateljstvo naših naroda zarad šake dolara ili lijepe riječi zapadnjaka“ – podvukao je Đurđev.

Predsjednik Srpske lige istakao je da su i Vučić i Vučević nedvosmisleni Srbi i pravoslavni hrišćani i da iskreno žele mir u Ukrajini, što su djelima i pokazali.

,,Ne zaboravite i lični i porodični momenat, gdje je sam predsjednik Vučić više puta govorio o ljubavi prema Rusiji koju je negovao njegov deda, stradalnik od ustaške ruke, a koju i danas njeguje njegov otac. Iver ne pada daleko od klade“ – zaključio je Đurđev.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.