Đukanovićeva poslednja linija odbrane: Ekipa iz Granda napada i ANB!

1

Nakon što ekipa iz Granda preuzme punu kontrolu nad Upravom policije, tačnije preuzme rukovodeća mjesta, slijede kadrovske promjene u ANB-u, otkriva Borba.

Ekipa iz Granda se ne zadovoljava samo kontrolom policije, već će nakon tužilaštva, koje kontrolišu, pokušati da preuzmu i ANB.

Jasno je da je Milo Đukanović dao zeleno svijetlo da ta ekipa preuzme sve unutar bezbjednosnog sistema, u susret izborima.

“Đukanović skoro pa više nikome ne vjeruje i želi da se okruži provjerenom ekipom, koja flertuje i sa kriminalnim gangovima. Želi punu kontrolu nad podzemljem, ali i nad bezbjednosnim sektorom. Zato se ništa ne prepušta slučaju, pa se tako ekipa iz Granda vraća na velika vrata, baš pred izbore. A sa njima i neki kriminalci, koji su bili na “meti” pravosudnih organa, poslednjih godina, ponovo postaju bliski DPS-u, saznaje Borba u vrhu DPS-a.

Očigledno je da Đukanović, povratkom ekipe iz Granda pravi sebi poslednju liniju odbrane.

Oni se dobiti odriješene ruke u radu, potisnuće suprostavljenu ekipu iz Mojkovca u drugi plan, preuzeti sve glavne poslove, mnoge i sa druge strane zakona, a Đukanović se dobiti ekipu od punog povjerenja pred izbore, koja će mu biti poslednja linija odbrane.

1 Comment
  1. Milutin komentariše

    Pi kako su stari tj matori. Pogledajte im face, ko skup demona. Odvratni su. Ne brini narode, njihove jetre i bubrezi su pri kraju. Smrkalo se i pilo podosta. Priroda ce njih da eliminise, nece oni jos dugo sa ovako oronulim i bolesnim tijelima…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.