Đukanović vjeruje da neće biti drugog kruga

0

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je sa završne konvencije u Podgorici da je Crna Gora za dvadeset godina premostila najmanje jedan vijek.
“Odbranićemo Crnu Goru uprkos razrokim horizontima na političkoj sceni. Danas pozivam onu drugu manjinsku Crnu Goru i našu opoziciju da se otarasi uloge Trojanskog konja i posveti se Crnoj Gori. Za dobro i svoje i svih u Crnoj Gori. Crna Gora je vaša koliko i svih nas, a za mladost Crne Gore, taj zajednički horizont je jedina budućnost”, kazao je Đukanović u Sportskom centru Morača.
Međutim, on je poručio opoziciji da nijedan njihov kandidat ne može da pobijedi 15. aprila i da neće biti drugog kruga.
“Ni pučistički i zavjerenički, autentični predstavnik izdajničke politike Fronta, čijim se glavešinama i krivično sudi za pokušaj terorizma protiv države Crne Gore. Ni isturena predstavnica opozicije iza koje se maskirao samozvani i neuspješni lider tzv. građanske opozicije. Ovo su unaprijed osigurani gubitnici koji neće imati priliku da iskoriste drugi izborni krug za šta su samo i kandidovani. Rušilačke maske za drugi izborni krug su već pale,” kazao je Đukanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.