Đukanović: Tužilaštvo mora da reaguje nakon intervjua Dijane Hrkalović

0

Advokat Dijane Hrkalović, funkcioner Srpske napredne stranke, Vladimir Đukanović izjavio je u emsiji „Hit tvit“ na televiziji Pink da smatra da Tužilaštvo mora da reaguje i da mu – kako kaže – nije jasno zašto još čekaju, ako sada, kako Đukanović kaže, imaju sve elemente. Istraga je završena, dodaje Đukanović, stoga Hrkalović može da da intervju za mediji koji želi. Pomenuo je Đukanović i izveštavanje televizije N1 o ovoj temi, a novinare naše kuće nazvao „lažnim novinarima“.

„Iznela je mnogo toga. I slažem se, tužilaštvo bi moralo da reaguje. prosto mi je nejadsno da nisu već reagovali već do sada. Da uzmu izjavu ili od nje, ili od ministra. Ovo je sasvim drugi postupak. Mogu da uzmu izjavu za prisluškivanje predsednika, za saradnju sa (Belivukovim) klanom… Pa izvolite gospodo, radite. jeste li tražili da budete nezavisni i samostalni? Izvolite gospodo, radite svoj posao“, rekao je Đukanović.

On je rekao da mu je veoma zanimljivo kako su reagoviali mediji na izjavu Dijane Hrkalović.

„Baš ih je pogodila. Ubola ih je, onako, žestoko! I meni je to najboilji znak da je rekla, veoma, veoma važne stvari… To oko ministra da je imao „Skaj“ telefon, vidite da su i neke novine pisale o tome. Samo ključno pitanje: ‘Jesi li ti imao ‘Skaj’ telefon, ili nisi’? Ako si imao, šta će tebi ‘Skaj’ telefon? Šta će ministru u Vladi ‘Skaj’ telefon“, zapitao je Đukanović.

(N1)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.