Đukanović traži krticu: Funkcioneri DPS-a pomogli Kneževiću da napusti Crnu Goru!

Đukanović traži krticu: Funkcioneri DPS-a pomogli Kneževiću da napusti Crnu Goru!

Pojedini funkcioneri DPS-a pomogli su biznismenu Dušku Kneževiću da napusti Crnu Goru, pred samo podnošenje krivične prijave protiv njega, saznaje Borba.

Oni su Kneževiću na vrijeme javili šta mu se sprema i preporučili mu da je najbolje da napusti zemlju. Da je dio funkcionera DPS-a znao za sve ovo, potvrđuje čunjenica, da je Milo Đukanović, od službe tražio da se sve to ispita i provjeri.

Otuda i priča o “zdravom tkivu” u DPS-u, koja je nedavno plasirana, a iza te priče se upravo nalaze pojedinci iz DPS-a, koji javno ne smiju da krenu protiv Đukanovića.

“Jasno je da je Knežević dobio informaciju na vrijeme, šta se sprema. I ga informacija je mogla da dođe samo iz najužeg vrha DPS-a. Možda je time neko na vrijeme želio da za sebe dobije kredit da ne bude meta napada Kneževića. Bez pomoći nekog iz DPS-a, Knežević nije mogao znati šta se sprema, niti bi mogao na vrijeme da se skloni”, kaže naš sagovornik iz DPS-a.

I Đukanoviću je jasno da je neko iz DPS-a bio veza Kneževiću.

“Zato jr već i pokrenuta istraga, koju je naložio sam Đukanović, da služba utvrdi ko je bio u kontaktu sa Kneževićem i ko mu je javio da se na vrijeme skloni”, ističe naš sagovornik.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *