Đukanović (SNS): Ako udare na Crkvu u Crnoj Gori, treba da im konfiskujemo imovinu i račune u Srbiji!

0

Član predsjedništva i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović saopštio je da se pojačavaju i usložnjavaju pritisci na Srbiju i nije slučajno što je Milo Đukanović sada otvorio taj front.

“Nama front sa Crnom Gorom ne treba, jer imamo sijaset problema oko Kosova, Hrvatske, BiH, a i sa Sjevernom Makedonijom. Sada se otvara front ka Crnoj Gori, a to Đukanović namjerno radi. U tu svrhu je i najavljena otimačina crkvene imovine. On želi da ugasi sve što je srpsko u Crnoj Gori. Njih ne interesuju svetinje već pare. Udara se na srspko biće i za nas nema razlike u odbrani Gračanice i Ostroga. Đukanović je dobio zadatak da to radi, da se vrši dodatni pritisak na Srbiju da prizna Kosovo, ali Srbija to neće da uradi”, rekao je on.

Ovo što se dešava u Crnoj Gori može da dovede do oružanog sukoba, jer su Srbi pokazali da su spremni da se brane.

“Molim vlastodršce u Crnoj Gori da se dozovu pameti. Zamolio bih Srbiju, da ukoliko se donese ovaj skandalozan zakon, a izgleda da hoće, da se onima koji to urade, kao i svima koji to podržavaju zabrani ulazak u našu zemlju. I ne samo to, nego da im se konfiskuju računi i imovina koju imaju u Srbiji, rekao je Đukanović.

https://youtu.be/un0TQZ-2Aqk

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.