Đukanović: Razumijem nezadovoljstvo pojedinih građana

1

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović gost je večerašnje emisije “Intervju” na Televiziji Crne Gore.

Đukanović je saopštio da razumije nezadovoljstvo pojedinih građana, ali je istakao da bi trebalo da vode računa o tome da ne budu zloupotrebljeni za različite političke interese.

“Na ovim protestima, kao što ste vidjeli, nijesmo primijetili nijednu crnogorsku zastavu, za razliku od državnih zastava koje možete vidjeti na protestima i u Srbiji i u Albaniji. Upravo zbog toga što je skup na protestima, zapravo konglomerat vrlo različitih najčešće političkih interesa. Ja znam da tamo ima i ljudi koji nijesu inspirisani idejom opozicionih političkih partija, znam da ima i onih koji nijesu zadovoljni svojim egzistencijom, profesionalnim ili političkim statusom, i to poštujem, ali upozoravam samo da svako od nas kada bude poveden nekom takvom idejom, mora voditi računa da njegova ideja ne bude zloupotrijebljena za neke interese kojima ne pripada”, saopštio je Đukanović.

1 Comment
  1. Vasilije komentariše

    Ne razumijete Vi predsjednice narod i ne plašite se da isti ne bude zloupotrijebljen!?Antisrpstvo i antiruskstvo po nalogu i za račun zapada a protiv interesa većinskog crnogorskog naroda,to Vi radite i to razumijete. Stidi se CG da nešto lijepo o Vama iznese osim Vaših drps poltrona!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.