Đukanović: Podmetačinama DF-u, kriju milionske lopovluke režima

Đukanović: Podmetačinama DF-u, kriju milionske lopovluke režima

Poslednji tekst u Pobjedi, koji predstavlja nastavak obračuna mafijaško-kriminalne organizacije, koja sebe prikazuje kao vlast, protiv DF-a, a u kojem se objavljuju bankovni računi pojedinih funkcionera DF-a i članova njihovih porodica, predstavlja teško krivično djelo, kazao je Milutin Đukanović, predsjednik Kluba poslanika DF-a.

“Bivša komunistička sirotinja koja je brutalnom pljačkom zemlje stekla milione, avione i kamione, a šef režima koji je navodno 30 godina primao samo platu i kratko se bavio biznisom i čitavu milijardu evra, hoće da određene potpuno legalne transakcije, konverzije novca, reprograme kredita i plaćanje kreditnim karticama dovede, medijskom manipulacijom, u istu ravan sa njihovim nepočinstvima. Funkcioneri DF-a i članovi njihovih porodica pokrenuće krivični postupak protiv Pobjede i NLB banke, rekao je on.

Jedini zaključak iz čitave ove priče može biti, da funkcioneri DF-a i njihove porodice žive kao 90 odsto građana Crne Gore, a pojedinci i znatno ispod standarda prosječnog građanina.

“Za to vrijeme Milo Đukanović pravi sebi mauzolej na Gorici koji košta 10 miliona evra a Migo Stijepović u jednoj koverti dobija veću sumu novca od svih sumi zbirno koje je u svojim manipulativnim tekstovima Pobjeda vezala za funkcionere DF-a i članove njihovih porodica.Samo ljudi kojima je obraz, zamijenio donji dio leđa njihovog gospodara, mogu se služiti ovakvim podmetačinama. Jasno je da su Draško Đuranović i Milivoje Katnić svoje obraze dali pod kiriju svom gospodaru, koji ih je smjestio gdje im je i jedino mjesto, u nadi da će tako sačuvati vlast i slobodu, stoji u saopštenju.

Svi koji se služe ovakvim manipulacijama moraju znati da će kada se uspostavi vladavina prava i institucije budu nezavisne i slobodne, početi preispitivanje njihovih bankovnih računa u zemlji i inostranstvu i svako će dobiti ono što zaslužuje.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *