Đukanović: Nećemo odustati od vođenja Crne Gore ka evropskim vrijednostima

8

Zaustavićemo sunovrat Crne Gore, razočaraćemo sve naše protivnike i neprijatelje, Nikšić će ostati ono što je uvijek bio i Crna Gora će nastaviti da se kreće putem evropskog razvoja… Snažno vjerujem u Nikšić! A kad god sam vjerovao u Nikšić to se pokazalo kao opravdana vjera, jer nas Nikšić nikad nije ostavio na putu ostvarivanja nacionalnih interesa Crne Gore, izjavio je predsjednik DPS Milo Đukanović prilikom posjete Opštinskom odboru DPS Nikšić.

“Bitka za emancipaciju je težak i sizifofski posao ali nećemo odustati od navođenja Crne Gore i Zapadnog Balkana ka evropskim vrijednostima i pored toga što su i decenije i vjekove proveli po evropskim bespućima”, izjavio je  Đukanović.

„Da bismo dalje mogli da računamo na Crnu Goru i njenu evropsku budućnost moramo ovaj ispit u Nikšiću položiti nikad bolje do sada“, istakao je Đukanović.

“Naši politički protivnici žele na terenu Nikšića potvrde da je Crna Gora odustala od evropskog puta razvoja i mi imamo dodatan zadatak, ne samo da pobijedimo u Nikšiću, nego i da sa ovog mjesta pošaljemo poruku da se Crna Gora nije pokolebala“, naglasio je predsjednik DPS-a.

Prema riječima Đukanovića, Crna Gora ulazi u novu fazu političkog života, gdje će se postaviti jasna vododjelnica između evropskog sistema vrijednosti sa jedne i primitivnog i agresivnog nacionalizma sa druge strane.

“Demokratija, sloboda, ljudska prava, tržišna ekonomija i vladavina prava su neke od osnovnih vrijednosti za koje se borimo i kao takve one su superiorne u odnosu na pećinski nacionalizam koji nam se nudi sa druge strane“, kazao je predsjednik DPS.

Prema njegovim riječima, to su osnovne vrijednosti za koje se moramo boriti, bilo da smo vlast ili opozicija.

 

8 Comments
 1. Helm komentariše

  Ka mafijaškim vrijednostima 😂

  21
 2. Onako usput komentariše

  Neka ovome neko javi da S.Korea nije u Evropi

  19
 3. Ivi komentariše

  Populizam. Na to smo spali. Ni projekti, ni razvoj ni jačanje institucija. Populizam.

  15
 4. Lav komentariše

  Djukanovicu poserem Ti se posred usta

  16
 5. Kontra revolucija komentariše

  Evropske vrijednosti ???.
  Ti trebaš prvo svoje, ljudske da imaš pre nego neke evropske vrijednost traziš !.
  Nisam znao da evropljani mnogo vole mafijaše ?.

  16
 6. Eric komentariše

  Arogancija lopova koji ne odustaje od lopovluka I razbojnistva po cenu zrtava

  15
 7. Hijena komentariše

  Gdje jos ima da se predsjednik obraca ispred partije? Da li je zaista predsjednik svih gradjana? NIJE. BICE koje siri mrznju i zlo ne moze biti javna drzavna persona, Zalosno da ima zalosnika koji slusaju i vjeruju , no to su vecinom mali i malo manji nistavni partijski misevi

 8. MIKI komentariše

  Ima li normalnog covjeka koji ce povjerovati ovom kriminalcu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.