Đukanović na Jabuci: Tri decenije na vlasti, sad se sjetio sjevera

0

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović posjetio je danas Kolašin, gdje je obišao gradilište autoputa na Jabuci, i tom prilikom razgovarao sa inženjerima i radnicima kompanije CRBC koji izvode radove na prvoj dionici autoputa Bar – Boljare.
Đukanović je istakao značaj autoputa kao najvećeg infrastrukturnog projekta u istoriji Crne Gore, posebno za razvoj sjevera i dalje investicije u turističke potencijale države.
„Drago mi je da sam danas u Kolašinu, u okviru kampanje za predsjedničke izbore i logično je da boraveći u ovoj opštini posjetim i gradilište autoputa. Želio bih da podsjetim da je politika koju zagovara Demokratska partija socijalista i koju sam, zajedno sa drugim ljudima u okviru izvršne vlasti, promovisao u dugom predhodnom periodu, bila politika ubrzanog ekonomskog razvoja Crne Gore, koji je podrazumijevao prije svega ubrzan razvoj kapitalne infrastrukture”, kazao je Đukanović.
Kako je kazao posebnu pažnju su poklanjali razvoju sjevera, sa željom da u okviru ukupnog razvoja prevaziđu zaostajanje sjevera i da obezbijede ravnomjeran regionalni razvoj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.