Đukanović: Glavni zadatak će biti još veći uspjeh DPS na izborima 2020.

1

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je danas da će glavni zadatak novih sastava opštinskih odbora i svih ostalih organa partije biti dostizanje zacrtanog cilja – još veći uspjeh DPS na izborima koji će biti održani 2020. godine.

Kako je saopšteno iz DPS, Glavni odbor te partije je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao Đukanović, usvojio predlog Predsjedništva partije da osmi Kongres DPS bude održan 30. novembra 2019. godine.

“Takođe, Glavni odbor je usvojio i niz odluka koje se odnose na broj i način izbora delegata za predstojeći Kongres, dinamiku održavanja pripremnih aktivnosti i druge”, navodi se u saopštenju DPS.

Govoreći o proteklim opštinskim izbornim konferencijama, koje su rezultirale izborom novih sastava lokalnih odbora partije i predsjednicima odbora, Đukanović je izrazio zadovoljstvo načinom na koji su konferencije održane i njihovim rezultatima, kao i pokazanim jedinstvom, kreativnošću i sposobnošću sagledavanja predstojećih izazova.

Đukanović je istakao da očekuje da će i pripreme za predstojeći Kongres proteći sa punom sviješću o važnosti ostvarivanja tog cilja.

Glavni odbor DPS je čestitao Opštinskom odboru DPS Kotor na formiranju nove lokalne vlasti u toj opštini, koju će predvoditi DPS.

1 Comment
  1. Mina komentariše

    Sanjaj ti ,Djukanovicu.Ko zna djeces ti i tvoji prijatelji biti iduce godine?Ja se nadam,onamo gdje ti je mjesto.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.