Đukanović čisti okruženje: Tomo Čelebić na ledu zbog veza sa ekipom iz Mojkovca!

0

Biznismen Tomislav Čelebić već izvjesno vrijeme nalazi se na ledu kod predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, potvrđeno je Borbi.

Okidač za razlaz je bliskost Čelebića pojedinim pripadnicima ekipe iz Mojkovca, što je Đukanoviću bio signal da ubuduće poslovnog partnera drži na distanci.

“Ljubav” između njih dvojice je nedavno pukla, a Đukanović je najbližim saradnicima poručio da Čelebiću onemoguće da mu se približi.

Sve ovo se dešava u jeku afera koje je otvorio biznismen Duško Knežević.

“Đukanović je već neko vrijeme napravio distancu prema nekim osobama, sa kojima je ranije poslovno sarađivao. Među njima je i Tomislav Čelebić, koji više nije u milosti prvog čovjeka Crne Gore i vladajuće partije. Nije poznato zbog čega je zvanično pukla “ljubav” nekadašnjih poslovnih partnera, a sumnja se da je nezvanični razlog bliskost Čelebića sa strujom DPS-a iz Mojkovca”, otkriva naš sagovornik.

Tomislav Čelebić i Milo Đukanović su suosnivači firme „Univerzitas“, koja upravlja Univerzitetom Donja Gorica (UDG). Prema podacima iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), Čelebić i Đukanović imaju po 25 odsto akcija u ovoj firmi, koju su osnovali krajem 2006. godine.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.