Đukanović: Agencija za zaštitu ličnih podataka u službi režima!

2

piše: Milutin Đukanović, predsjednik IO NSD

Gospodo iz AZLP, vi koji ste protivustavno objavili spisak naših sugrađana zarobljenih u samoizolaciji tokom epidemije Koronom, očigledno želite da zaštitite one koji, takođe protivustavno, glasaju.

I jedni i drugi pokušavate da spasite kriminalni režim, od kojeg se narod Crne Gore konačno oprašta 30. avgusta. Aplikacija i kompletna akcija pod imenom “ Neka ostanu doma” je smišljena baš zbog toga što, između ostalih, ni vaša institucija nije radila svoj posao, već se bavila skrivanjem, a ne otkrivanjem nepravilnosti vezanih za lične podatke građana.

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je predmetna aplikacija ispunila naša očekivanja i da smo uz pomoć građana došli do dragocjenih podataka o osobama koje pokušavaju da kroje sudbinu stanovnika opustošene Crne Gore, dok sami uživaju u blagodetima pravnog, ekonomskog i socijalnog ambijenta Zapadne Evrope.

Kako takozvani pravni sistem ove države, koji je u službi režima, ne želi da procesuira ove osobe, iskoristićemo dobijene podatke da bi zemlje u kojima ovi prestupnici žive, izvršile reviziju njihovog statusa, jer ne može se na osnovu prava iz prebivališta u Crnoj Gori glasati ovdje, a primati socijalna pomoć u Njemačkoj ili Luksemburgu.

Kako smo zaključili bazu dobijenih podataka, sredili spiskove, razvrstali ih po zemljama i poslali ih njihovim odgovarajućim službama, odlučili smo da vam potpuno besplatno ponudimo našu aplikaciju, kako biste, pod rukovodstvom tasta premijerovog sina, mogli da unaprijedite svoju borbu protiv izbornog kriminala.

2 Comments
  1. Q komentariše

    Treba izjaviti nesto originalno a ne nesto sto svi znaju.Sve sto moze i ne moze u sluzbi je nacional-socijalisticke partije Crne gore poznatije kao DrPS.

  2. Sibirski komentariše

    Tako je Mićo, samo JAKO! Radite odličan posao, samo nastavite!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.