Đorđevićeve slatke muke: Trojica otpala sa spiska, još dvojica višak

Đorđevićeve slatke muke: Trojica otpala sa spiska, još dvojica višak

Još dvojica su višak. Dejan Todorović, Aleksa Avramović i Nikola Jovanović otpali su naime na trećem filteru selektora košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića pred nastup na Mundobasketu u Kini.

Treba reći, uz dužno poštovanje pomenutoj trojci, očekivana odluka Đorđevića koga tek čeka onaj najbolniji rez, pošto su sada na spisku ostala 14 igrača, a u Kinu će putovati njih 12.

Dvojica su dakle prekobrojni sa ovog spiska: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović.

Srbija pripreme nastavlja subotnjim prijateljskim okršajem sa Litvanijom u subotu od 21 sat u beogradskoj Štark areni. Protiv istog rivala Orlovi će igrati i 12. avgsta u Kaunasu, a potom od 16. do 18. avgusta sledi učešće na Akropolis kupu na kome će im protivnici biti Grčka, Italija i Turska.

Najkasnije posle toga dobićemo i odgovor koja će dvojica poslednji otpasti sa konačnog spiska. Najteža odluka. Konkurencija je paklena.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *