Đoković: Jako mi je čudno da na jednom mjestu budem više od šest nedjelja

Đoković: Jako mi je čudno da na jednom mjestu budem više od šest nedjelja

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se sa porodicom u španskoj Marbelji gdje provodi vrijeme usled pandemije koronavirusa.

“Nalazim se u Španiji trenutno. Lijepo je vrijeme, ali ne možemo da idemo na plažu i da se šetamo. Naravno, ne smijemo da se žalimo – imamo mnogo sreće, naročito kada vidimo koliko ljudi u Evropi i SAD imaju velike probleme. Mi imamo i dvorište za nasu djecu, tako da smo dobro. Kao teniseru, jako mi je čudno da budem na jednom mjestu više od šest nedjelja – to mi se nije dogodilo 15 godina. Svakako sam srećan što mogu da budem sa djecom”, izjavio je Novak Đoković u Instagram lajvu zajedno sa Endijem Marejem.

“Drago nam je što smo sa djecom – ja sam malo strpljiviji kada se radi o fizičkim stvarima, plivanju, hodanju. Jelena ima više strpljenja u svemu ostalom. Ova teška situacija mi je dopustila mnogo prilike da upoznam i sebe kao muža i oca, sada jednostavno imamo mnogo više vremena. Velika je sreća što nijesam imao velike povrede kao ti, tj. imao sam samo jednu veliku povredu lakta. Kao sportisti stalno dajemo mnogo na svim poljima i imamo osjećaj da nikada ne možemo da se opustimo u potpunosti. Prvi put sam to postigao kada sam povrijedio lakat, prvi put otkad sam postao profesionalac. Bio sam zapravo srećan da uradim tada neke stvari za koje nikada nijesam imao vremena, a Jelena je bila trudna sa našim drugim djetetom i bilo je idealno vrijeme za ostanak kod kuće. Ipak, jako je teško vratiti se posle povede i zato imam veliko poštovanje prema tebi. Ipak, kada sam se vraćao bio sam veoma samopouzdan, ali nije bilo baš tako kada sam se vratio na teren, trebalo mi je četiri ili pet mjeseci da se vratim na svoj optimum”, rekao je najbolji teniser svijeta, prenosi Sport klub.

Related posts

8 Comments

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *