Đeljošaj sjutra na saslušanju

4

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj će sjutra sjutra u devet časova biti saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog krivične prijave za pozivanje na otpor, saopšteno je iz Opštine Tuzi.

U Opštini ističu da će on nakon saslušanja dati izjavu za javnost.

Podsjetimo, prošle sedmice je zabranjen rad ugostiteljskih objekata u Tuzima, Danilovgradu i Baru, iako te opštine nisu bile u crvenoj zoni.

Đeljošaj je ocijenio da je ta odluka Vlade politička, poručivši da Opština Tuzi neće dozvoliti poniženje. Uprkos zabrani, donio je odluku da se lokali u Tuzima otvore.

Uslijedio je napet dan, građani su izašli na ulice i više osoba je uhapšeno, a Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv Đeljošaja, zbog sumnje da je učinio krivično djelo pozivanje na otpor, kao i protiv vršioca dužnosti načelnika Komunalne policije Tuzi Redžepa Čunmuljaja i jednog komunalnog policajca zbog sumnje da su učinili krivično djelo pozivanje na otpor putem pomaganja.

4 Comments
 1. Amir komentariše

  Ne trebaju nam podjele, dosta smo se tukli i svadjali. DPS je koristio staru tehniku ‘zavadi pa vladaj’. Dolazi kraj tome.

 2. Црна_Гора komentariše

  Niko nije iznad drzave Crne Gore.
  Zakon se mora postovati..
  Vaskrsnuce Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
  Slomiti FASIZAM Nato montenegro Dps.

 3. Samuela CH komentariše

  Bez uslovljavanja a i bez privilegovanih. Koji su to faktori da ne postuju odluku ministarstva? I odluku Vlade?
  Da se neko izvinjava? Ako su zastave bile isticane, bilo je i necega prije toga. Treba nekome soliti pamet.

 4. Ivi komentariše

  SRBI ZA NIKA! PODRŠKA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.