Đeljošaj raskrinkao DPS medije: Laž je da se u Podgorici demoliraju vozila sa registarskim tablicama Tuzi!

4

Lažna je propaganda da se u Podgorici demoliraju vozila sa tablicama Tuzi, kazao je predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

“Pojedini portali su prije nekoliko dana širili lažnu propagandu da se masovno u Podgorici demoliraju vozila sa registarskim tablicama Tuzi. Znajući da su građani Tuzi dobrodošli u Podgorici i obratno, tražio sam zvanično od Uprave policije informaciju, koji su demantovali navode propagande”, napisao je Đeljošaj na svom Facebook nalogu.

 

Policija je saopštila da njima nije prijavljen slučaj da je u naselju Stari aerodrom došlo do lomljenja stakla  na vozilu registarskih oznaka opštine Tuzi.

“Osim toga, takođe Vas obavještavamo da ne raspolažemo saznanjima da se na vozilima lome stakla zbog registarkih oznaka opštine Tuzi, kao ni da su zbog toga primorani da iste mijenjaju u podgoričke registarske oznake”, ističe se u odgovoru Uprave policije.

Poručuju da će, u slučaju da u budućnosti budu zabilježene prijave eventualnog uništavanja vozila sa registarskim oznakama opštine Tuzi, preduzeti sva zakonska ovlašćenja u cilju rasvetljavanja i sprečavanja pojave takvih i sličnih događaja.

 

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Tako je Nik. KUČI ZA NIKA! PODRŠKA!

  9
  2
 2. Bole komentariše

  Sve se radi da se rasplamsa medjuetnicki odnos. Kome je ti u interesu. Pa naravno, kriminalcima iz dps-a. A mozda je ovo i poziv njihovim sljedbenicima ako toga nije bilo do sad da krenu da rade ovakve i slicne stvari.

  21
  1. Ivi komentariše

   To Bole odgovara svima onima koji Srbima o glavi rade. A to nije sigurno samo DPS.

   16
   1. Q komentariše

    O Srbima i od Srbije placenih neki ljudi rade ili su , ovako il onako ,sjede na 5 stolica ,jedni druge udbasima zovu iza ledja a u oci se ljube. Al psi laju iza ledja karavani prolaze. Lajanje i spletke su za zenetine ne musksrce . Samo u DF je medju Srbima bratska sloga koliko znam , a ovi lazni evo u NK lice pokazuju i ovi sto im je prece misljenje EU od Sdt manije. Zemlja na zalost licemjerstva, bla bla prozivanja junaka s tastatura a kad ih zovnes nema ih. Vjeverice. Kao ovaj komita za kog znam ko je dosao mu do broja , nije dosao. Takva sredina podmuklost nezahvalnost i zaborav cak i ko ti je veliko dobro uradio. Dobro je reka stari hodza kad ga upozorise, dragi hodza taj i taj dolazi da vas..a on ce, ih ne boj se nisam mu ni spaso zivot ni nista dobro ucinio , bojim se ja od onih sto im glavu spasih. Takva zemlja ,2 najbolja druga il poslovna partnera, jedan ode u WC ovaj kaze za ortaka to je smece udbasko lajavo, a ovaj drugi, bjez od njega to ti je druker policijski. Pokvarenost usadjena u narod. Svi grijesimo al neko za nezlonamjernu nekom ko je po muskosti smijesan za njega ,ukaze postovanje pokaje se za neki bezazlen grijeh , a pritom mu ucinio mnogo vise dobrog sto se ne kupuje parama i taj jos gori. Al takvi smo. Podrska Borbi za Borbu i podrska za ZBNK

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.