Mladen Mikijelj

Dikić: Je li Katnić zaboravio kad je mene bolesnog od raka držao u samici četiri ipo godine i kad mi je tražio da optužim nevine ljude?

0

General u penziji i jedan od uhapšenih u montiranom procesu državni udar Bratislav Dikić komentarisao je protest uhapšenog bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji štrajkuje glađu i žeđu.

„Čitam ovu igru Katnića danima kojom pokušava da izađe iz pritvora pozivajući se na ZKP, kako mu nije omogućeno da ispituje svjedoke, bolest i narušena ljudska prava. A zar je zaboravio kako je mene bolesnog od raka držao u samici pritvora četiri i po godine, kako mi je zabranio da prisustvujem i ispitujem svjedoka saradnika iako sam se blagovremeno obratio molbom i dr. Kako je brzo zaboravio da sam ja zbog njegovih nezakonitih i neljudskih postupaka tri puta štrajkovao glađu i žeđu“, piše Dikić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako navodi, zar je taj Katnić zaboravio kako me je upravo u toku mog štrajka glađu i žeđu tajno dovozio kod sebe u kancelariju i prijetio mi i tražio da optužim nevine ljude moj srpski narod u Crnoj Gori, lidere DF i Srpsku crkvu i dr.

„Sada kada ga je Bog stavio u situaciju koju je drugima priređivao bez milosti odjednom su se svi zabrinuli za njegovo zdravlje. Nema milosti za takve neljude već treba da osjete ono što su drugima priređivali a da sve bude u skladu sa Zakonom“, zaključio je Dikić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.