DF: Vujanović je nebitan, kao i njegovi stavovi

0

Demokratski front (DF) nema potrebu da razgovara sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) o ulasku političkih predstavnika Srba u Vladu, ocijenio je poslanik Fronta Jovan Vučurović. Bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović pozvao je predstavnike Srba da uđu u Vladu “jer je to najbolji model za pomirenje”.

“Zašto bi Srbi vjerovali i razgovarali sa onima koji ne prestaju sa diskriminacijom našeg naroda. Nema potrebe da se razgovara sa takvim režimom”, kazao je Vučurović ističući da Vujanovićev poziv “nema političku težinu”.

“Niko nije bio impresioniran izjavama Vujanovića ni kada je pokrivao mjesto predsjednika, a posebno sada kad mu stavove diktiraju iz jednog krila DPS-a. Njegovi stavovi nemaju težinu nakon što ga je predsjednik DPS-a izgurao za nezakonitog predsjednika države. Ovo što sad govori pokazuje da je dobio nove zadatke i samo postao dio antisrpskog stroja, iako se dugo lažno predstavljao kao prijatelj Srpske pravoslavne crke (SPC) i Mitropolije crnogorsko primorske. Dakle, nebitan je”, kazao je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.