DF: “Vijesti”, Kenan, Sead i Amer lažnim vijestima raspiruju antisrpsko raspoloženje i dovode u opasnost sve građane

4

U trenutku kada je Crna Gora na velikim iskušenjima usled epidemije Korona virusa, crnogorski režim i njihova posluga u medijima se bave podmetanjima i širenjem neistina i lažnih vijesti, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Jedna od sramnijih je ona koju su danas prenijele dnevne novine ,,Vijesti”, kako je na granici sa Srbijom spriječen transport tri respiratora u Crnu Goru. Sa lažima su nastavili Sead Čirgić i Amer Ramusović, koji su kazali i da je Srbija konfiskovala respiratore. Stare komitetske ništarije očigledno ne mogu bez termina ,,konfiskovani”, a sve to su bile ,,fake news” kojima je trebalo raspiriti antisrpsko raspoloženje u CG.

Nakon svega, sve njih demantuje dobavljač respiratora, koji kaže da roba nije ni stizala do granice, a onda je postalo i jasno da nije ni mrdala iz skladišta u Srbiji. Takođe, demant je objavila i Uprava carina Srbije koja je saopštila da ,,ni na jedan od dva prelaza koji trenutno funkcionišu između Srbije i Crne Gore nije stigao nijedan respirator”.

Uprava carina Srbije je saopštila i da se ,,promet robe sa Crnom Gorom odvija nesmetano”, a to znači da u Crnu Goru svakodnevno ulaze na hiljade tona prehrambenih i drugih neophodnih proizvoda. Od tih proizvoda bukvalno zavisi najveći dio građana Crne Gore, a to do ludila dovodi ,,Vijesti”, Seada, Amera i Kenana.

Dakle, ”Vijesti”, Sead, Amer i Kenan su SLAGALI, i to u trenutku kada se čitava država nalazi u neposrednoj opasnosti od epidemije Korona virusa. U svakoj normalnoj državi, ”Vijesti”, Sead, Amer i Kenan bi odmah odgovarali po zakonima koji se primjenjuju u vanrednim okolnostima, a između ostalog i zbog izazivanja panike i širenja lažnih vijesti.

Osim antisrpstva, ima i drugih motiva za ovu akciju obmanjivanja javnosti. Sead i Amer su, zajedno sa vrhom režima izmislili ovu aferu kako bi se skrenula pažnja sa nefunkcionalnosti i nesposobnosti vlasti u kriznim vremenima, ali i sa skandala u koji je umiješan ministar Kenan Hrapović i njegova prebogata familija koja se ruga građanima Crna Gore. I, umjesto da Kenan skupi zrno obraza i podnese ostavku, on nastavlja sa katastrofalnim izjavama i još katastrofalnijim aktivnostima u ovom teškom vremenu.

Što se tiče ,,Vijesti”, njih jednostavno u svemu ovome vodi patološka mržnja prema srpskom narodu i Srbiji, koju nikada nisu ni krili. Tako je još od onoga sramnog naslova ,,Kapitulacija” iz 1999. godine, kada su Kumanovski sporazum proglasili porazom svoje države i radovali se ,,uspjesima” NATO agresora, a kada je udba u gepeku švercovala osnivače Vijesti i prevozila u Hrvatsku i predavala NATO-u, pa sve do onoga nezapaćenog fašizma u naslovu ,,Bez klime i kupatila ne ljetuju više ni Srbijanci”.

E ovo danas je upravo nastavak ,,ideje” iz toga naslova i dokaz da režim, posebno kada je u nevolji, u Vijestima uvijek ima vjernog slugu.

Današnje laži su pokazale da u Crnoj Gori postoje i takvi, poput ,,Vijesti”, Kenana, Seada i Amera, koji su spremni da direktno rizikuju živote građana kako bi prikrili činjenicu da ovu vlast čini grupa nesposobnjakovića i profitera, što se i vidi na primjeru Mila Đukanovića i Kenana Hrapovića.

Sigurni smo takođe, da bi ovaj režim bio spreman da narod u Crnoj Gori ostavi u gladi, bijedi i bolestima, samo da bi se sakrilo da Srbija snažno pomaže Crnu Goru, odnosno da je to jedina država koja nas sada direktno pomaže.

Pozivamo narod na jedinstvo i da se zajedničkim snagama izborimo protiv zla Korona virusa, a nakon toga da porazimo zlo kriminalnog režima, navodi se u saopštenju za medije.

4 Comments
 1. M P komentariše

  TO JE VEROVATNO ZADRZAO RASIM LJAJIC.

  4
  1
 2. Rikardo komentariše

  Pozivamo narod na jedinstvo i da se zajedničkim snagama izborimo protiv zla Korona virusa, a nakon toga da porazimo zlo kriminalnog režima, navodi se u saopštenju za medije. S A G L A S A N 100%!!!

  13
  1
 3. Natalija komentariše

  Glasali ste – gledajte (trpite)!

  6
  1
 4. yo komentariše

  Brđa je isao u zatvor zbog istne ovi su slobodni zbog laži.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.