DF u koaliciji sa SNP-om: Sve za moj grad!

0

Koalicija Demokratskog fronta (DF) i Socijalističke narodne partije (SNP), “Sve za moj grad” logičan je izbor za svakog opozicionog birača u Podgorici, kazao je nosilac liste Slaven Radunović.
On je kazao da na izborima očekuje da se potvrdi većinsko nezadovoljstvo građana dosadašnjom samoupravom, koje je manifestovano na poslednjim parlamentarnim, ali i prethodnim lokalnim izborima iz 2014. godine nakon kojih je, kako je kazao, DPS svojim čuvenim mahinacijama i prevarama uspjela da zadrži vlast u Podgorici.
“Građani znaju da može i mora bolje i mislim da će u skladu sa tim i glasati. Naša lista DF-SNP “Sve za moj grad!” garant je promjena na bolje”, naveo je Radunović u intervjuu agenciji MINA.
On smatra da je veoma bitno da se opozicioni glasovi ne rasipaju kako bi pobjeda bila što ubjedljivija.
Radunović je kazao da je najlakši i najefikasniji način da koncentrišete opozicione glasove zajednička opoziciona lista, ali da je i ranije saopštio da nije katastrofa ni ako opozicija izađe u nekoliko kolona.
“Naravno, u kolonama koje se neće boriti za census i time rizikivati da se dio opozicionih glasova prelije režimu, nakon raspodjele mandata po Dontu”, rekao je Radunović.
On je istakao da je, u mjeri u kojoj je mogućnost formiranja zajedničke opozicione liste u Podgorici zavisila od DF-a ona bila izvjesna, i da su u tom savezu bili spremni da urade mnogo toga da do nje dođe.
“Reakcija kolega iz Demokratske Crne Gore i pojedinih njima bliskih medija u pravcu otvaranja sukoba sa DF-om, govori da uzrok protivljenja zajedničkoj listi od Demokrata nije u vezi sa poslednjim događajima na političkoj sceni, već da oni nijesu željeli takvu mogućnost ni ranije”, smatra Radunović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.