DF: Tanok se integrisao u crnogorske narko kartele

0

Čarls Tanok je prije neki dan bio u Podgorici da na kraju mandata specijalnog izvjestioca za Crnu Goru primi poslednji bakšiš od predstavnika narko kartela Mila Đukanovića, saopšteno je iz DF-a.

“Tanok je u toku svog mandata bestidno lagao o stanju u Crnoj Gori za prljavi novac od trgovine narkoticima. Njega nije bilo briga za stvarno stanje i napredak Crne Gore već je pravio u njoj poslovne aranžmane a sve to su mu omogućavali Đukanović i narko karteli. Za sve svoje prljave radnje od njih je dobio orden a kako saznajemo pridružiće se i nizu evropskih korumpiranih političara sa nekretninom na crnogorskom primorju. Tanok teško može svojim biračima da objasni kako prima orden od predstavnika narko kartela koji je planirao da ubaci 20 tona kokaina na teritorije SAD i Velike Britanije. Da li su njegovi birači uopšte znali za njegove veze sa mafijom”, navodi se u saopštenju.

Najavljujući da će se vratiti da vidi evropsku zastavu u Podgorici Tanok se očigledno nudi da i u penzinerskim danima opslužuje crnogorsku mafiju.

“Žalosno je da se “proces napretka i pridruživanja” dešava u kontrasmjeru pa tako evropski parlamentarci i političari integrišu sebe u prljave radnje režima i pristupaju mafiji, dok njihovi džepovi napreduju a za to vrijeme od napretka i pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji nema ništa”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.