DF: Spreman atentat na Milana Kneževića, premijer Marković da provjeri te informacije!

8

Bezbjednosna situacija u Crnoj Gori ugrožena je zbog sukoba “švercerskih klanova u DPS-u”, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević.

On je rekao da je DF-u iz nekoliko izvora rečeno da “određene kriminalne strukture povezane za bezbjednosnim službama i tajkunima iz regiona” planiraju određene akcije kojima bi izazvale nestabilnost u Crnoj Gori.

“Regionalni mediji su objavili da postoji jedan od mnogih planova da se ugrozi život Milana Kneževića, na način da se izvrši atentat na njega”, kazao je Medojević na pres konferenciji DF-a.

Rekao je da su pozvali premijera Duška Markovića da se na najozbiljniji način provjere informacije koje u sebi uključuju i “djelovanje više regionalnih struktura”.

“Mi smo prikupili dosta informacija i saznanja, ali zbog osjetljivosti trenutka, ne želimo da javnost opterećujemo imenima i detaljima koje imamo. Pozivamo naše i službe u regionu ili demantuju ili potvrde saznanja koje imamo, a to je da određene strukture planiraju atentat na jednog od lidera DF-a”.

Kazao je da nije isključeno i da bi neko drugi, ne samo Knežević, mogao biti meta.

Knežević: Tražim da se mojoj porodici omogući da nošenje oružja, sami ćemo se obezbijediti

Milan Knežević je rekao da se u regionalnim i jednom dijelu crnogorskih medija informacija o mogućem atentatu pojavila u petak, a da policija, ANB i Specijalno tužilaštvo do danas nisu reagovali “na čuvenom Tviteru” da se radi o “hibridnoj vijesti i ratu protiv Crne Gore”.

“Vjerujem da je taj scenario moguć. Ne tražim policijsku pratnju i zaštitu, samo da se dozvoli meni, mom obezbjeđenju i porodici nošenje oružja, pa ćemo već naći način da se izborimo”, poručio je Knežević.

“Kada država ćuti na ove informacije, mi ćemo morati da se samoorganizujemo”.

Rekao je da Marković ne mora da odgovori na ove informacije, ali da očekuje da mu ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić već danas dozvoli nošenje oružja, kao i članovima njegove porodice i obezbjeđenju.

https://www.facebook.com/946505742089103/posts/3866333063439675/?vh=e&d=n

8 Comments
 1. Buka komentariše

  Cudesni..samo Nalik Ljudima… Kakva je to Pronicljivost..Kakova Karaktera imaju…Hrabri,Odlucni,Posteni,Pametni…Ma Brizit trebamo Za Svakog prvaka Fronta..ne damo za gos n Knezevica..Milana..da ga ne pomijesa ko s Knezevicma,ostalijem..Ukrasce nam Ih..Cuvajmo se..mislim od Njih..izvinite..Cuvajmo Ih…Bogatstvo Svastocinatva u Svakom,.ms Sve u Jednom il u Jedan..p.s.Obavijesteni vele,Da su Njih Nekolicina Vodja Frontalnih,Obuceni da lete…Cudesni..Damo nalik Ljudima,Normalnim..

  3
  8
  1. Kafanski filozof komentariše

   Buka, vise bi tvoj komentar imao uticaja da te normalan covek razume!.
   Ajd , de ne kompliciraj , mi smo obican narod!.
   Pisi i reci srpski da te svet razume!.

   12
   3
 2. Biocebiftek komentariše

  Ne daj se Milane?

 3. Biocebiftek komentariše

  Ne daj se Milane?

 4. Buka komentariše

  Pisem Crnogorskim i Srpsko Hrvatskim.. Malo arhaicno ,priznajem..a i Pisat bas Nijesam obucen,Dobro…Hvala na razumijevanju..p.s.Razumijem imSrpski..

  4
  1
  1. Kafanski filozof komentariše
 5. Kafanski filozof komentariše

  Ide! Citacu dva puta!.

 6. Roro komentariše

  Kneževiću, prezmi kormilo od Mandića!Pošaljite ga kod Vućića.To je jedino rješenje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.