DF: Razočaraćemo dukljanske naciste- ostajemo u Crnoj Gori i donijećemo joj slobodu!

2

Moramo razočarati direktoricu Gimnazije sa Cetinja i ostale zajapurene dukljanske naciste, jer ipak imamo namjeru da ostanemo u Crnoj Gori, pošto su je naši preci kroz istoriju za nju se borili i krv prolivali, saopšteno je iz DF-a.

“Ostaćemo i zbog toga kako bi Crnoj Gori donijeli slobodu i srušili vlast koja promoviše ustašku ideologiju, i koja je iznjedrila poslušnike  kakva je direktorica sa CT.

Samo u ovoj montengrinsko-nacističkoj  tvorevini ovakvi likovi i neznalice mogu da budu direktori u školama. Ona je ,naravno, jedna u nizu, jer su direktorska mjesta u školama u najvećem procentu popunjena takvima, koji se tamo ne nalaze zbog znanja i ugleda, nego samo  što su odani partiji, antisrpstvu, antipravoslavlju i kako bi ucjenjivali i špijunirali zaposlene.

Ono što je uradila direktorica iz CT je otvoreni poziv na progon i pogrom, i potpuno razobličava suštinu današnjeg “praznika” i otkriva prave namjere njenih šefova, poznatih antisrba Mila Đukanovića i ministra prosvete Damira Šehovića. Zato ćemo ih razočarati- ostajemo u CG i bićemo u prvim redovima rušenja dukljanske nacističke vlasti, koja crpi ideje NDH.

Ako neko i krene da nas tjera iz CG, znaće da se odbrani “goloruki” srpski narod.
Reče Rakić jednom ,,i danas, kad dođe do poslednjeg boja…”

2 Comments
  1. Traktorist komentariše

    Df-ovce bleje u tminu

    3
    5
  2. stevokokot komentariše

    nemojte nam vi donositi slobodu jer da vas nema ova vlast bi davno pala

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.