DF pozvao Mila Đukanovića: Reci ko su dvojica prijatelja iz šverca duvana koji su ti garantovali za milionski kredit!

DF pozvao Mila Đukanovića: Reci ko su dvojica prijatelja iz šverca duvana koji su ti garantovali za milionski kredit!

Demokratski front (DF) pozvao je danas predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da saopšti imena dva prijatelja iz šverca cigareta kojo su mu pomogli da uzme milionski kredit.

“Pozivam javno Mila Đukanovića da saopšti imena dva prijatelja iz šverca cigareta koji su mu garantovali podizanje kredita i dali su mu novac kako bi podigao kredit u Pireus banci u Londonu. Neka Đukanović javno kaže ko su ta dvojica prijatelja”, rekao je Milan Knežević, predsjednik DNP-a i funkcioner DF-a na konferenciji za štampu.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazo je da je šef režima preko svojih poslušnika iz SDT-a i korumpiranog sudskog vijeća donio nove odluke protiv njega i Milana Kneževića, da se skrene pažnja sa afere “Koverta”.

“Ograničava nam se sloboda kretanja, nas su birali građani čitave teritorije Crne Gore, a ne samo Podgorice. Neko je htio da nas predstavi sumnjivim tipovima, ali nije uspio. Ovim potezom se željela poslati opasna poruka, ne nama dvojici, jer smo mi pokazali šta mislimo o tome. Žele da zaplaše građane, jer on tako gradi svoju vladavinu. Ali, niti su nas zaplašili niti su zaplašili građane”, kazao je Mandić.

Ovaj režim je, tvrdi on, satrunuo, sve se urušava, kompletan sistem puca po svim šavovima.

“Želim da se izvinim akademiku Matiji Bećkoviću jer je sledeće subote trebalo u Beogradu da mu se uruči naše najveće stranačko odlikovanje, oreden Marka Dakovića. Sada smo spriječeni da pođemo u Beograd, ali se nadam da ćemo se uskoro sresti sa najvećim živim srpskim pjesnikom”, rekao je on.

Milan Knežević je poručio da je Zeta kojim slučajem samostalna opština “ne bih mogao od sad da mrdnem iz Mojanovića”.

“Samo Petra Pantova nijesu uhapsili od svih Kneževića u Mojanovićima, ali nije isključeno da neće”, pojašnjava Knežević.

Kaže da je patološka mržnja režima kulminirala “jer smo kolega Mandić i ja imali susrete sa Aleksandrom Vučićem i Vladimirom Putinom”.

“Umjesto da sasluša Mila Đukanovića, jer je Migo davao novac po njegovom nalogu, Katnić pravi ludačku konstrukciju da je Duško Kneževič finansirao DPS i DF”, saopštio je on.

Đukanović je, dodaje on, stvorio privatnu državu koja je ugrožena od njegovih NATO tajkuna, tužilaca i sudija.

“Ne postoji ta mjera da će aferu “Koverta” ostaviti po strani. Niti smo mi zaplašeni, niti se narod plaši. Svi vide da im je došao kraj”, poručio je Knežević.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *