DF poručio Stankoviću i Katniću: Umjesto izvještaja sa sobom u Skupštinu ponesite aparat za pritisak, insulin i sve zalihe trodona!

0

Demokratski front poziva VDT-a Ivicu Stankovića i direktora ANB- a Dejana Peruničića da obavijeste crnogorsku javnost da li su odobrili diverzionističku akciju Milivoja Katnića po čijem nalogu je njegov rođak i kum Samir Rastoder, prije dva dana na teritoriji opštine Kruševac trebalo da uruči Saši Sinđeliću izvjesnu svotu novca i dogovori njegovo ilegalno prebacivanje za Crnu Goru.

“Ovaj fijasko crnogorske tajne službe i specijalnog tužilaštva o kojem bruji čitav region zaslužuje da Obrad Mišo Stanišić odmah zakaže sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj bi prisustvovali Ivica Stanković i Dejan Peruničić. Očigledno je da se Milivoje Katnić odavno otrgao Ustavu i zakonu ove države i da je unutar tužilaštva i ANB-a formirao svoju privatnu službu agenata i tužilaca koji vršljaju ne samo po Crnoj Gori nego i na teritoriji drugih država. A kad ih uhvate na “nepoznatom” zadatku onda se Katnić ogradi od njih, a oni ostaju sa žigom bruke i sramote koju će nositi dovijeka. Kako je moguće da su Katniću i njegovim lišama nadležni organi u Srbiji braća i saveznici dok je Sinđelić bio u Crnoj Gori i mjesecima lažno svjedočio protiv lidera DF-a, a otkad se njihov svjedok saradnik nalazi u Srbiji, onda opet preko režimskih medija otpočinje šizofrena artiljerija o velikosrpskoj hegemoniji, stoji u saopštenju.

DF smatra potpuno nebitnim da li je Saša Sinđelić prije dva dana uveo u klopku Milivoja Katnića i Samira Rastodera, ili je dojavom iz crnogorskog tužilaštva ova privatna akcija Montezume iz Bajramovice osujećena.

“Mada ostaje misterija kako on koji se proglasio lovćenskim Tajnovicem nije vidio da se njegovom rođaku i kumu sprema hapšenje i protjerivanje iz Srbije. Suština je da Milivoje Katnić nije imao ustavna i zakonska ovlašćenja da jednu ovakvu aktivnost realizuje na teritoriji druge države. Ili je vjerovatno pomislio da ako je već jednom preko Mirka Paje Velimirovića kupio 50 kalašnjikova u Srbiji, i iste po svjedočenju Velimirovića uništio u jezeru Gazivode, onda može organizovati ilegalno prebacivanje Saše Sinđelića u Crnu Goru, navodi se u saopštenju.

DF nema dilemu da je ova akcija spasavanja redova Sinđe imala saglasnost Zorana Pažina koji je zadužen za pravno uobličavanje krivičnih djela Milivoja Katnića i koji je uostalom i napisao sramnu presudu za državnu udar.

“A Suzana Mugoša je samo dobila zadatak da poput spikera vremenske prognoze, bez prekida iščita onu kupusinu besmislica i gadosti. Ukoliko se Ivica Stanković i Dejan Peruničić ne oglase povodom neuspjele akcije Milivoja Katnića na teritoriji Srbije, onda će glasine da ih Tajnovidac drži u nekoj kompromitujućoj fascikli dobit na snazi. Ali će zato DF s nestrpljenjem ugostiti Stankovića i Katnića u Skupštini za nekoliko dana, i jednog i drugog tako istresti pred crnogorskom javnošću zbog njihovih nepočinstava, da im je bolje da umjesto izvještaja sa sobom ponesu aparat za pritisak, insulin i sve zalihe trodona koje drže u ladicama tužilaštva. Da ne bude kao prošli put iznenadnih pauza jer su morali do urgentnog i intenzivne njege”, poručuju iz DF-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.