DF Podgorica: Gradonačelnik Vuković bi gradio Goli otok samo da zadovolji šefa režima

0

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković opijen pozicijom koju nije mogao ni da sanja, ali nažalost ni građani Podgorice, pred partijski kongres kandiduje sebe za glavnog lovca na državne neprijatelje, saopšteno je iz kluba odbornika DF Podgorica.

“U pauzi partijskih sastanaka, koji se u njegovoj kreaciji nazivaju obilasci mjesnih zajednica, gdje se dijele zaduženja i sprema još jedna izborna krađa narednih parlamentarnih izbora, svratio je da ispriča živu istinu u partijskoj emisiju, partijske televizije, koja je sve sem javni servis građana Crne Gore. Nove fašističke izjave podgrijane su željom za što boljom pozicijom pred partijski kongres, ali i strahom zbog poslednjih rezultata istrazivanja javnog mnjenja, koji pokazuju strmoglavi pad podrške politici koju on reprezentuje, a koja je ekonomski, ali i moralno uništila Crnu Goru.

Nakon što je polovinu građana okarakterisao kao patološke slučajeve, a nedugo zatim ogromnu većinu kao neradnike, sinoć je u novom zanosu izjednačio partiju i državu, a izvršio direktan napad na slobodu medija otvoreno napadajući portal IN4S, koji je jedan od simbola opozicione borbe. Poslao je poruku i mladim ljudima da su automatski diskvalifikovani za posao u Glavnom gradu, ukoliko ne misle kao Ivan Vuković, koji je samo minorni šraf poslednjeg diktatorskog režima u Evropi.

Šta se drugo moglo očekivati od mladog jurišnika, koji opravdava postojanje Golog otoka, i koji bi bio spreman da nešto slično izgradi i u današnjoj Crnoj Gori, kako bi se sačuvalo opljačkano bogastvo partijskog šefa, njegove familije, prijatelja i drugova.

Tragikomično izgleda kada Ivan Vuković, za koga je moralni i patriotski uzor nacista Sekula Drljević, nekome prijeti, i kada se postavlja kao neko ko dijeli lekcije o moralu i patriotizmu, ali je sramota da se gradonačelnik Glavnog grada tako ponaša.

Priznajemo da najsnažnije drži ruku ispod revera prililkom intoniranje himne, ali iako je i od Ivana Vukovića, mnogo je!, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.