DF o slučaju Duška Bana: MUP ne smije da zaštiti policajca kojeg je ošamario kum Mila Đukanovića!

2

Šta sve možeš kad si kum Mila Đukanovića Crna Gora je osjetila u ovih trideset godina besprizorne pljačke nacionalnih resursa, saopšteno je iz DF-a.

“Vidjeli smo i na šta su spremni tužilaštvo i sudovi da bi zaštitili intrese Prve familije. Ali niko nije očekivao da će jedan bestijalni i brutalni napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, tj. pripadnika granične policije Ranka Nikolića, kojeg je ošamario Duško Ban, kum Mila Đukanovića, od strane sramnog kotorskog tužilaštva biti kvalifikovan kao prekršaj.

Nažalost, u Crnoj Gori korumpirano i kriminalno pravosuđe predstavlja posljednji stadijum raspada svih društvenih vrijednosti.Tako Dejan Ban, kum Mila Đukanovića, može u po bijela dana da ošamari policajca, i da se protiv njega odbaci krivična prijava. Ali je zato Milan Knežević već robijao četiri mejseca zbog pružanja pasivnog otpora u oktobru 2015, protiv Andrije Mandića, Milana Kneževića i Miluna Zogovića je od strane Uprave policije ekspresno podnijeta krivična prijava za napad i ometanje službenog lica Ivana Brajovića u vršenju službene dužnosti, za koju je maksimalna propisana kazna tri godine.

Treba li podsjećati da je sramnom presudom Željke Jovović, posanik Milan Knežević osuđen na četiri mejseca kućnog pritvora, a poslanici Marina Jočić, Branko Radulović i Milutim Đukanović na uslovnih šest mjeseci, samo zato što su verbalno osudili protivustavno i protivzakonito ponašanje poslanika parlamentarne većine.

Zašto Mevludin Nuhodžić, Veselin Veljović i Nikola Janjušević, nisu osudili napad na Ranka Nikolića, kao što ovih dana po Zeti u znak osvete zbog poniženja koje su doživjeli od desetak tinejdžera koji su bacali petarde, ne samo da prijete, već prebijaju nedužnu djecu po zetskim ulicama.

Zašto ovaj MUP – ov trojac nije stisnuo petlju i javno osudio napad Duška Bana na graničnog policajca Ranka Nikolića. Zato što ne smiju, jer se plaše reakcije njegovog kuma, koji se u dalekom Majamiju, uz prskalice i pozlaćene cilindre sprda kompletnoj Crnoj Gori.

Ali ono što je svakom jasno nakon hapšenja poslaničkog kluba DPS – a jeste da se narod potpuno oslobodio, i da će na svakom mjestu nastaviti s pružanjem otpora ovoj kriminalnoj hobotnici kojoj se kraj približio.

A onda će svi koji su se ogriješili o zakon osjetiti šta znači efikasno i nezavisno pravosuđe. Vjerujemo da će Nuhodžić, Veljović, Janjušević, Ban biti među prvima sa svojim šefom i kumom koji će doživjeti skoro sve članove Krivičnog zakonika”, saopšteno je iz DF-a.

2 Comments
  1. Potonuo trajekt komentariše

    Trebao je Ranko da ga proštepa, i izio vuk magarca tj Bana

  2. Ljuta komentariše

    Ban je zasluzio da bije nepristojnog i bahatog policajca.
    Cudi me da ga nije tužio zbog sprecavanja da parkira auto gdje on hoce…..Drugi put treba da mu da cusku i po drugom obrazu..po Hristu okreni i drugi obraz
    Ban

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.