DF o privođenju urednika IN4S: Režim je truo i uzaludno pokušavaju da ugase baklju slobode

1

Umjesto da danas u Centar bezbjednosti budu privedeni Milan Roćen, Milo Đukanović, Miomir Mugoša, Srećko Radonjić, Ranko Ubović i Genadij Sisojev, privatna policija Prve familije privela je glavnog i odgovornog urednika IN4S- a, jer je objavljivanjem ovih telefonskih razgovora dodatno razotkrio na kakvim je kriminalno koruptivnim osnovama 21. maja 2006. nastala privatna država, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

“Da simbolika bude potpuna privođenje Gojka Raičevića se dogodilo upravo u danu kad je IN4S objavio telefonski razgovor Milana Roćena sa Genadijem Sisojevim, dokazanom režimsko tabloidnom muvom koju je dugo finansirao odbjegli oligarh Boris Berezovski, a danas se čuveni Geno nalazi u biračkom spisku državljana Crne Gore kao taster novinarčić penzionera iz Rasove.

Tako na jednoj strani imamo Gojka Raičevića kojeg su 2015. tri puta besomučno napadali neidentifikovani kriminalci u policijskim uniformama, a sa druge nekakvog Sisojeva koji je dugi niz godina bio zadužen da na Javnom servisu i režimskim televizijama navodno tumači stavove zvanične Moskve, i to iz svog stana preko puta Delte. I umjesto da danas bude priveden Geno zbog svojih špijunskih aktivnosti za vrijeme referenduma, ODT saslušava Gojka Raičevića koji je razotkrio kako je stvaran ovaj državozorijum, stoji u saopštenju.

Ovoliki nivo nemoći i paranoje demonstriran privođenjem Gojka Raičevića najbolje oslikava trulost režima koji se zadnjim atomima represivnog aparata trudi da uguši svaku slobodnu misao.

“DF nema dilemu da Gojka Raičevića niko ne može uplašiti u njegovoj borbi da bakljom istine osvijetli medijski mrak koji je zahvaljujući Roćenu, Sisojevu, i ostalima koji ne spadaju u kategoriju “bolesne bagre” i “goveda” kako nedavno čusmo penzionera iz Rasove, od Crne Gore napravio Orvelovu farmu. Zato pružamo punu podršku Gojku Raičeviću u njegovoj daljoj borbi za istinu jer bez ovakvih istina ne bi uočili njihove laži i licemjerstva koje su nam servirali kao državni interes, zaključuje se u saopštenju.

1 Comment
  1. Vasilije komentariše

    Podrška časnome Gojko Raicevicu stiže sa svih strana.Montenegro novovjerci (mirasevi sljedbenici) ne mogu uništiti Srbe i pravoslavlje dok je Gojka i njegovih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.