DF o namjerama Apelacionog suda: Po Milovom nalogu hoće da utamniče ili likvidiraju naše lidere!

1

Zakazano ročište za 23. jun u Apelacionom sudu liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću samo je dio plana režimsko pravosudno kriminalnih struktura kojima se želi najjači opozicioni savez eliminisati, a njegovi lideri likvidirati ili utamničiti, ne bi li Milo Đukanović još jednom pod plaštom odbrane nezavisnosti namaknuo još jednu sumnjivu većinu na predstojećim izborima, saopšteno je iz DF-a.

“Treba li podsjećati da je ODT prošle nedjelje podiglo krivičnu prijavu protiv Andrije Mandića, Milana Kneževića i Predraga Bulatovića za koju je predviđena kazna do pet godina zatvora, i to zbog svojih govora u Skupštini, u kojima su jasno ukazivali na Vladine  diskriminatorske mjere protiv SPC i srpskog naroda u Crnoj Gori. Ili treba još jednom pozvati UP da se odredi prema zvaničnom dokumentu MSP Srbije u kojem se izvjesne državne strukture označavaju kao logistika za atentat na Milana Kneževića. Ili treba podsjetiti na nedavne izjave Mila Đukanovića i Duška Markovića da će se na sve načine obračunati sa protivnicima antipravoslavnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. 

Do današnjeg dana advokati odbrane u postupku lažnog državnog udara, nisu dobili zvanični dokument od predsjednika Apelacionog suda Mušike Dujovića koje vijećće odlučivati po njihovim žalbama, niti da li su u spise predmeta uvrštene MTN dobijene od Višeg javnog tužilaštva Srbije u kojima Saša Sinđelić priznaje da je po instrukcijama Milivoja Katnića lagao u svom svjedočenju, niti pismo Saše Sinđelića upućeno Suzani Mugoši u kojem joj traži 125 hiljada evra zato što je lažno svjedočio protiv lidera DF-a.

Jedini nam jezik sredstava javnog informisanja poznato da je sudija izvjestilac  Seka Piletić kojoj je Prva banka porodice Đukanović otpisala kredit u iznosu od 60 hiljada evra. U svakom slučaju, advokati odbrane će tražiti da se ročišta na

Apelacionom sudu prenose na Javnom servisu kako bi s novim dokazima pred čitavom crnogorskom javnošću po ko zna koji put razobličili ovu vulgarnu sudsku farsu. DF- u je jasno kakve kriminalne namjere režim ima prema našim liderima, jer je naša podrška u biračkom tijelu takva da zajedno sa iskrenim opozicionim strukturama pobjeđujemo Mila Đukanovića. Ali pošto smo za razliku od njih, mi pošteni protivnici, unaprijed ih obavještavamo da DF ima plan za sve, i tako će biti i ovog puta, stoji u saopštenju.

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Bagru goniti preko izvora svim sredstvima

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.