DF: Na temeljima kriminala, korupcije, razvrata i zastiđa je nastala privatna država Prve familije

2

Nakon serije objavljenih razgovora Milana Roćena, nekadašenjeg ministra vanjskih poslova, ambasadora SCG, savjetnika Mila Đukanovića i očito ideologa novorođene dukljanske nacije, čitava regionalna javnost ima priliku da čuje na kakvim temeljima kriminala, korupcije, razvrata i zastiđa je nastala privatna država Prve familije, kazali su iz DF-a.

“Višedecenijski najbliži saradnik Mila Đukanovića, i nažalost jedno vrijeme ministar vanjskih poslova Crne Gore, Milan Roćen, u svakom objavljenom razgovoru pokazuje kako on i njegov šef doživljavaju sebe kao neprikosnovene gospodare ljudskih sudbina. Od prisluškivanja i disciplinovanja novinara, uhljebljenja lojalnih kadrova, zloupotreba državnih resursa i službenog položaja, potkupljivanja članova Venecijanske komisije,do najprostačkijih kvalifikacija za svakog čovjeka čijim se „slučajem” bave, stvorili su primitivni model bahatosti na kojem i opstaje ovaj režim. Posebno je interesantno što se na jednom od audio snimaka čuje i glas Ranka Ubovića, formalnog vlasnika firme „Bemax”, na kojem on i Milan Roćen sa neobjašnjivih pozicija moći komentarišu uređivačku politiku crnogorskih medija, i na taj način dosad nezvanične informacije da je stvarni vlasnik Bemaxa Milan Roćen, dovode u potpunu izvjesnost, stoji u saopštenju.

Upravo je taj Ranko Ubović 15.02.2017. po svjedočenjima brojnih građana u jednom podgoričkom lokalu, počeo da psuje i lomi inventar, bijesan jer je Ivica Stanković potpisao obavezno uputstvo kojim se zabranjuje hapšenje Andrije Mandića i Milana Kneževića.

“Tom prilikom je lidere DF-a glasno nazivao državnim neprijateljima, opasnošću po državu, zaklevši se da se na obavezujućem uputstvu neće završiti obračun sa našim političkim savezom. Slušajući Ranka Ubovića kako zajedno sa svojim šefom Roćenom uređuje medije i priprema „pošteni i fer” referendum, valjda više ni najokoreliji član DPS-a ne misli da je Suzana Mugoša samostalno donijelaosuđujuću presudu liderima DF-a, a da pritom nije konsultovala nekog iz Đukanovićevog okruženja.
DF podsjeća javnost da je nakon objavljivanja razgovora Duška Kneževića i Velibora Miloševića bivšeg viceguvernera Centralne banke, Milivoje Katnić ekspresno uhapsio i procesuirao istog Miloševića zbog zloupotrebe službenog položaja, primanja i davanja mita, kaže se u saopštenju.

Na dosad objavljenim razgovorima postoji više nego dovoljno elemenata bića krivičnog djela da Milanu Roćenu i njegovim sagovornicima bude automatski određen pritvor.

“Ili će Milivoje Katnić po starom dobrom običaju utvrditi da na ovim snimcima nije Milan Roćen, već Milan Knežević, da je Oleg Deripaska ustvari Eduard Šišmakov, da je „Pele” sve vrijeme Peđa Bulatović, a Srećko Radonjić je ustvari Nebojša Medojević, dok je „glava kuće” Andrija Mandić. I onda im preostaje samo ekspresno da okupe čuvenu trojku Mugoša-Pean-Vuković i pod budnim okom trećeizabrane Vesne Medenice održe još jedno javno suđenje Demokratskom frontu”, poručuju iz tog saveza.

2 Comments
  1. Mina komentariše

    Upravo tako.Odlicno sroceno saopstenje,kroki drzave Crne Gore.

  2. BestAudra komentariše

    I have noticed you don't monetize borba.me, don't waste your traffic, you can earn additional cash every month
    with new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for
    more info simply search in gooogle: murgrabia's tools

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.