DF na najavu tužbe Bojane Jokić: Nadaju nas da bi skrenuli pažnju sa lopovskih afera režima

DF na najavu tužbe Bojane Jokić: Nadaju nas da bi skrenuli pažnju sa lopovskih afera režima

Demokratski front s nestrpljenjem očekuje sudski proces koji je najavila Bojana Jokić, navodna zaštitnica LGBT populacije, a ustvari deklarisana heteroseksualka koja je kroz formu ove vrste aktivizma pronašla idealan način za dobijanje inostranih grantova od razgranatih Soroševih fondacija širom svijeta, saopšteno je iz te stranke.

“I zbog koje deklarisani homoseksualci u Crnoj Gori nikako da se nađu na pozicijama odlučivanja. U svojim saopštenjima DF se ni jednom riječju nije bavio problemima homoseksualnosti, iako je naš stav po tom pitanju poznat javnosti, i u punoj je saglasnosti sa jevanđeljskim učenjem naše crkve. Samo smo jasno ukazali da je svaki vid ekstremizma, makar dolazio i iz djelova LGBT populacije neprihvatljiv. I da sigurno nećemo dozvoliti da neko zloupotrebljavajući svoju seksualnu orjentaciju napada DF, samo zato što je raskrinkan zbog tajnih dilova s DPS-om. Uostalom, nismo prvi koji će biti razapeti na krst Soroševe građanštine, jer je prije nas, arhiepiskop Cetinjski i egzarh Pećkog trona Amfilohije na isti način razapet, kako bi neko iz NVO sektora na osnovu krivične prijave protiv njega i nas uzeo LGBT grant od nekoliko miliona evra, stoji u saopštenju.

I zaista vam kažemo, draže nam je da budemo sa našim arhiepsikopom Amfilohijem razapeti na krstu, nego da u društvu profesora Pavićevića, po naređenju stranih agentura rušimo vlast u opozicionim gradovima na čijem čelu su Srbi.

“Voljeli bi da je gospođa Jokić pokazala sličan nivo zabrinutosti kad smo upravo od lidera Demokrata i Crnogorske danima najprimitivnije i najbrutalnije napadani na ljudskoj i nacionalnoj ravni. Izgleda da je u Crnoj Gori jedina dozvoljena nacionalna disciplina pljuvanje po predstavnicima srpskog naroda uz nezaobilazno etiketiranje političkih novotaraca, da se niko ne ugleda na Andriju Mandića i Milana Kneževića, već da je reper srpstva uvezeni Vladimir Pavićević. Takođe bi voljeli da smo pročitali reagovanje uvažene gospođe Jokić kad su Demokrate i DPS, iza leđa čitave opozicije, usaglasile i dogovorile zajedničke amandmane, jer je čitava pozadina ovog sudskog procesa u najavi opoziciona izdaja na koju ne ukazuje samo DF. U svakom slučaju, naš politički savez čvrsto stoji na svojim programskim stanovištima ne ugrožavajući ničiji doživljaj seksualnih opredeljenja i fetiša, ali i ne dozvoljavajući da se nečija seksualna orjentacija, makar to bila i homoseksualna, pokuša agresivno predstaviti kao superiorna, navodi se u saopštenju.

U ovoj državi, makar po Ustavu, svi bi trebalo da budemo jednaki, a ako neko želi biti “jednakiji” od drugih tako što će napadati DF, onda mora biti spreman da preuzme javnu odgovornost u debatama.

“A to da li je neko iz redova tzv. liberalne crnogorske opozicije ucijenjen eksplicitnim snimcima od strane ANB-a, i prinuđen da bude njihov saradnik, nikako ne može da bude opravdanje za štetu koja se nanosi opozicionim interesima. Naprotiv, takvo agentursko djelovanje je za svaku osudu, i teško da može naići na razumijevanje, jer takve aktivnosti treba javno i na svakom koraku žigosati. Mi preuzimamo javnu odgovornost za sve što smo uradili na političkoj sceni, i bez ikakve ironije, osim tužilje Bojane Jokić, očekujemo da se narednih dana i Milivoje Katnić uključi u naše krivično pravno gonjenje. To je idealna prilika da se postupkom protiv DF-a skrene pažnja sa afera “Klap” i “Vardar”,” Koverte”, beskamatnih kredita i stanova za državne funkcionere, na što smo navikli još od postupka za lažni državni udar. Ali već unaprijed obavještavamo javnost da ćemo insistirati da suđenje bude javno, i da se na sudu pojave svi oštećeni iz naših posljednjih saopštenja kako bi slovo po slovo dokazali svoju nevinost i nematerijalnu patnju i bol koju su pretrpjeli u polemici s nama”, stoji u saopštenju.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *