DF: Laž je da podržavamo amnestiju ubica, nema pomilovanja za ubice Duška Jovanovića i Slavoljuba Šćekića!

2

Pošto su protivnici Demokratskog fronta skloni manipulacijama i podvalama, želimo još jednom, zbog javnosti, da pojasnimo naš amandman na predloženi Zakon o amnestiji, saopštili su iz Demokratskog fronta.

”Kao prvo, naš predlog o umanjenju zatvorske kazne za 40 odsto NE ODNOSI se na ubice i učesnike u ubistvu Duška Jovanovića i Slavoljuba Šćekića, niti bi DF na to bilo kada pristao, a oni koji su tu podvalu plasirali uradili su to vrlo sračunato i po nalogu režima.

DF je najsnažnije okrenut borbi protiv kriminala i korupcije, pa smo, između ostalog, i zbog te svoje nepokolebljive borbe stalna meta mafijaškog režima.

Dalje, među onima na koje se odnosi ovaj amandman najviše je onih koji su politički osuđeni, zato što su Srbi ili opozicionari. U ovakvom režimu, u zatvoru, nažalost još uvijek nije, naprimjer, onaj koji ima dlakavu ruku ili onaj koji je pucao u Duška Jovanovića, kao i druge ubice i nalogodavci za više od trideset ubistava izvršenih u Crnoj Gori, a još uvijek iza rešetaka nijesu ni oni koji decenijama vode Crnu Goru, i koji su je opljačkali i uništili.

Ali, zato, u zatvoru su nevini ljudi, kao i oni koji nijesu vezali pojas, nijesu imali dizalicu, rezervnu gumu ili su prekoračili brzinu, ili oni koji su ubrali drva iz svoje šume, u zatvoru su ljudi koji su bili na litijama, oni koji su vezani za svoju crkvu, oni koji su navodno kršili mjere režimskog NKT, oni koji su tamo zbog verbalnog delikta i izgovorene riječi- i na njih se prvenstveno odnosi naš amandman. I inače je u zatvoru najviše osuđenih Srba, što se vidjelo i u lažnom državnom udaru.

Dakle, ovaj pokušaj podvale i podmetanja DF-u neće proći, a naročito niko ne može dovesti u pitanje našu borbu protiv kriminala i korupcije, nakon svega što doživljavamo od bande koja vlada Crnom Gorom, saopšteno je iz DF-a.

2 Comments
 1. Kafanski filozorf komentariše

  Ove vladine represalie se nece okoncati prestankom litija!.
  Sto vise se narod Crne Gore saginje , to zesce ce Milo udarati po grbaci!.
  Nego , ustaj narod Crne Gore, nije ti prvi put da ratujes sa olosima i neljudstvom!.
  I teraj te izdajnike u Spuz!.

 2. жабљак komentariše

  ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ДФ-а ОВО ВАМ ЗАИСТА НИЈЕ ТРЕБАЛО!?
  ШТЕТА ЈЕ ЕВИДЕНТНА А ОД НАКНАДНИХ ОБЈАШЊЕЊА МАЛО ВАЈДЕ…

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.