DF: “Ko o čemu, Milo o udarima”!

2

Nakon što je u glavnom glasilu crnogorskog režima “Pobjeda” objavljen tekst jednog od najomiljenijih režimskih novinara Draška Đuranovića sa bombastčnom viješću da je crnogorska policija u sredu, 11. marta, privela srpskog državljanina Željka Stankovića, zaposlenog kao fizički radnik pri Manastiru Ostrog, kod koga su navodno pronađena dokumenta sa oznakom “strogo povjerljivo”, u kojima se najavljuje izvođenje određenih akcija u Crnoj Gori u cilju destabilizacije tamošnjeg režima, oglasio je Demokratski front.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Povodom još jednog, freškog državnog udara u glavi Đukanovića, Demokratski front donosi jasan zaključak: “Ko o čemu, Milo o udarima.” Epilog novoplaniranog državnog udara, iste ubjedljivosti i razorne moći kao i prošli, jeste da je Crna Gora još jednom spašena, naravno, igrom slučaja, jer je policija, tražeći dilera u Nikšiću, srećom nabasala na još jednog teroristu, srpskog državljanina, koji je izjavio da je baš u Ostrogu zaposlen kao pomoćni radnik.

Naravno, kod dvadesettrogodišnjeg teroriste su pronađeni tajni spisi, tri depeše u nivou “vojne tajne” i “strogo pov.”, iz kojih se jasno vidi da krvoproliće u Crnoj Gori samo što nije bilo počelo, a sad se ne zna kad će. Svakako, u tom jeftinom scenariju sad su na Crnu Goru udarile specijalne jedinice, ni manje ni više, nego “Panter”, mada ne pripadaju ni vojsci ni policiji Srbije, ali je bitno da je Srbija opet navalila da bestrega Crnu Goru.

Javnost nije bila spremna da povjeruje u još jednu Milovu budalaštinu i jeftinu režiju, ali, kad je pročitala da je komandant neke neimenovane snage, pod kodnim nazivom “Jastreb”, odustao od operacije, i da postoje dva sumnjiva paketa, i to čak, da bolje zvuči, pod šiframa za uveseljavanje lakovjernih: cc-24/1 i cc24/2, već nije bilo dileme da je Crna Gora spašena u poslednjem trenu i da Đukanoviću zato treba svečano uručiti orden “Barona Minhauzena prvoga reda”.

Naravno, uvijek su siledžije koristile “staru foru” da se prikažu kao žrtve, što je i ovog puta slučaj sa nasilnikom Đukanovićem, koji glumi žrtvu, a svu Crnu Goru je žrtvovao radi sopstvene halapljive želje za vlašću i parama. Ali je sad problem i što su “Panteri” bili u obavezi da izvrše novi državni udar još krajem 2019. što je znak da je Crna Gora nekako opstala, jer se “Panterima” u ključnom trenutku verovatno okvasio barut.

DF se zato srdačno zahvaljuje Đukanoviću što je predupredio još jedan državni udar 12. marta, koji je trebalo da se izvede još krajem prošle godine. Ali ta disproporcija u vremenu ne znači ništa kad su u pitanju njegovi jeftini trikovi, koji sad još jedino služe za zasmijavanje naroda.

A pored svega opet se dešavaju materijalne greške u scenariju novog državnog udara, kao u scenariju starog. Ovog puta, koje slučajnosti, upravo pred izbore u Tivtu i parlamentarne, kao i pred prošle parlamentarne. Naime, na svu ovu halabuku i spektakularnu akciju policije u hvatanju novog teroriste niti se oglasila crnogorska policija, ni tužilaštvo, a kompletnu stvar opravdava jedino to što je Katnić vjerovatno bio zabavljen sadnjom luka.

Iako su možda “Panteri” upravo zauzimali strateške položaje i vršili izviđaje njegovog lukosada. U svakom slučaju, za Đukanovića sve opet kreće, naravno, iz Ostroga, na koji je bacio oko, mada mu režija ovog Državnog udara broj dva deluje taman ozbiljno i autentično kao i Državni udar broj jedan. Ali je dobro da narod još jednom vidi kakvog manipulanta ima za predsjednika, koji se sprda s Crnom Gorom i zdravim razumom građana izmišljajući državne udare svako malo pred izbore.

A da li je Đukanović možda već dobio koronavirus, pod tajnom oznakom KOVID-19, pa zbog toga još i dodatno fantazira, to bi trebalo ispitati i uzeti mu kao olakšavajuću okolnost – zaključuje Demokratski front.

2 Comments
  1. Cista nula komentariše

    Sto nam je neko ljubomoran. Samo trazite nacin da se pojavite u novinama i popljujete G. Djukanovica. Pa i ako radi to sto radi makar radi kao klasa a vi ko nece placljive babe. Odrastite.

    1
    7
  2. Ratko komentariše

    Tvoje ime, lazi profil govori sve. Nula, ostaje nula.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.