DF: Kad nas padaju Prva i Druga familija i bankarski ortaci, znači da smo na pravom putu

DF: Kad nas padaju Prva i Druga familija i bankarski ortaci, znači da smo na pravom putu

Nakon orkestrirane kampanje koju, nazovi kolumnisti, iz proustaških redova vode protiv DF-a i njegovih lidera, iz te političke organizacije su saopštili da su dužni da iskažu određene stavove o tome:
“Dobro je. Sinhronizovani napadi prve i druge familije, nekadašnjih političkih ortaka i bankarskih partnera, na Demokratski front  još su jedan od dokaza da se nalazimo na pravom putu, da vodimo čvrstu, hrabru i odlučnu politiku, na korist svih koji vjeruju u istinske vrijednosti tradicionalne Crne Gore. Jer, sa druge strane su izdaja, prodaja, prevara, mafija… Na toj strani su i oni koji glume opoziciju, koji po nalogu formiraju ,,opozicione” stranke, a onda ih ustupaju i podvode režimu, koji, kada je Đukanoviću najteže, ulijeću ,,trupačke” u DF kao najvećeg protivnika kriminalcima iz vrha DPS. I zaista, i ovoga puta, u trenucima kada se pravoslavni narod digao na noge da brani svoju SPC, niko tako iskreno nije pohitao da spašava režim kao ,,gradžanisti”, vječiti plaćenici i posluga NATO ambasada, analitičari i medijski soroševski otpad.
Nije čudno, ovo je ono što su čekali, ovo je njihova borba, dugogodišnji cilj- ne samo da spašavaju režim, nego da budu na prvoj liniji borbe protiv SPC i svih koji brane tradicionalnu Crnu Goru, da združeno atakuju na Srbe i pravoslavlje, na svetinje. Jer, što reče jedan pametan čovjek ,,borbu za svetinje najstrašnije preziru oni koji svetinja nemaju”.
A među takvim duhovnim bijednicima, koji su najvažnije semestarske radove odradili na Adi Bojani, svakako prednjači Željko Ivanović, zvani Seljober. Kompleksima i frustracijama razoren, odavno lišen moralnog i etičkog, on traži utočište u mržnji, prema SPC, Vučiću, DF-u, vjernom narodu. I to se ponavlja mjesecima, godinama. On ustaje i liježe sa razmišljanjima o DF-u, i to stanje opsjednutosti je već u poodmakloj fazi, kada on više i nije za kritiku nego za žaljenje.
U jednu ruku, drago nam je da smo toliko opterećenje i noćna mora nekome ko je reprezentativan primjer Đukanovićeve i Roćenove otirače, i što će u njegovoj knjizi ,,kolumni” u makar sedamdeset odsto tekstova biti zastupljen DF i njegovi lideri, a sa druge strane nam je krivo što Seljober nije makar malo pismeniji i talentovaniji, jer se sa njegovom pismenošću i kvalitetom ,,kolumni” sprdaju i oni iz njegovog medija, koji se ,,stide što je takav nepismenjaković na čelu Vijesti”. A sa ovakvim stilom i skromnim obrazovanjem u DF ne bi mogao pokrivati ni mjesto daktilografa, iako zeli da sa nama polemiše sa navodno neke velike intelektualne visine.
Ali, ako će mu biti lakše, neka i dalje svoju muku i nemoć istresa na DF, jer ne smijemo odbaciti one kojima je pomoć neophodna. Mi smo svakako jaki kao stijena, izdržaćemo sve napade, a kamoli ujede za nogavicu.
I dobro je da su prva i druga familija objedinjeni, da su svi danas otkrili pravo lice, jer će nam biti lakše da ih sve zajedno, u buljuk, počistimo, da se Crna Gora najzad provjetri od zadaha izdaje, kriminala, gradžanizma i sorošoida.”

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *