DF: Hitno smijeniti Simovića, glavnog za dijeljenje mekinja u ime DPS-a za izbore!

1

Godinama upozoravamo da politika mora biti istjerana iz zdravstva, a dešavanja u ovom teškom trenutku potvrđuju da smo bili u pravu, saopšteno je iz DF-a.

”Alarm je upaljen, vrijeme je za brzu akciju, broj zaraženih raste prevelikom brzinom da bi se ćutalo i tolerisalo da nas sve zajedno vode u propast oni pojedinci, koji su zbog interesa partije kojoj pripadaju, spremni da velikom i nepotrebnom riziku izlože zdravlje ljudi.

Zbog jeftinog strančarenja, koje nam danas zaista nije potrebno, postoji velika opasnost da isti kriju od javnosti stvarnu sliku i realno stanje u kojem se nalazi Crna Gora, kako bi vlast izbjegla opravdani bijes javnosti i paralelno vodila predizbornu kampanju.

Nakon današnje konferencije za novinare NKT saopšteno je da je u Crnoj Gori najveća stopa obolijevanja od korona virusa u regionu. Do nedavno smo, navodno, bili jedina država u Evropi koja nije imala ni jednog zaraženog a onda odjednom ovako žalosno i alarmantno stanje.

Poražavajuća je činjenica da od nekoga ko je predstavljao ostrvo zdravlja postanemo zemlja sa najviše zaraženih u ovom dijelu Evrope po broju stanovnika i da se ta brojka rapidno povećava.

Sjećamo se kako su nas ubjeđivali da je sistem potpuno spreman za epidemiju, a svi smo svjedoci da nije bilo dovoljno maski i rukavica, čak ni za medicinsko osoblje, a situacija sa dezinfekcionim sredstvima za građane je bila i ostala sramna.

Zaključak se sam po sebi nameće i očigledno je da tijelo koje je na sebe preuzelo odgovornost da vodi ovu aktivnost radi loše i time dovodi u opasnost zdravlje svih građana. Samim tim, kako bi se izbjegla katastrofa i borba protiv Korona virusa podigla na neophodni nivo, potrebno je hitno povući neki odlučan potez.

Prije svega, odmah treba uvesti vanredno stanje, disciplinovati i mobilisati ljudstvo u borbi protiv ove pošasti. Hitno smijeniti Milutina Simovića, koji se nalazi na mjestu prvog čovjeka NKT, ne samo zbog toga što se tu nalazi suprotno zakonu, već zato što je svojim postupcima nanio veliku štetu građanima o čemu najbolje svjedoče dramatičan rast zaraženih od Korona virusa.

Takođe, odmah mora doći do izmjena u sastavu NKT, tako što će se u javnosti prvenstveno pojavljivati ljekari i drugi stručnjaci od autoriteta, u koje građani odavno imaju povjerenja.

Nije isto kada građane na neka ograničenja i disciplinu pozove ugledni doktor, nosilac autoriteta ili kada to na konferencijama za novinare rade sasvim slučajni ljudi, koji su postali nešto u zdravstvu ne na osnovu struke već na osnovu prikupljanja sigurnih glasova za DPS ili dijeljenja brašna i mekinja u predizbornoj kampanji.

Zbog toga ovi aktuelni pozivi i prenemaganja pred kamerama, nemaju mnogo efekta na građane, jer ih na konferencijama za štampu ne izgovaraju oni kojima to pripada u ovako teškim vremenima i od kojih se to očekuje, nego suprotno, kazali su iz DF-a.

1 Comment
  1. Lange komentariše

    Ovo tele simovica je neformalni vlasnik france i licno zaduzen da svaki cent iz france zavrsi na milovim racunima.govedo.ljudi moramo kako znamo zbog nase djece ovu pascad skidat sa vlasti

    5
    3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.