DF: Građanski savjet za zaštitu policije štiti batinaše

0

U ovim danima, kad policijske i parapolicijske strukture grubo krše sva građanska prava atakujući na mirne građane Crne Gore, Građanski savjet za kontrolu rada policije (Dražen Cerović, Branislav Radulović, Aleksandar Saša Zeković, Vladimir Dobričanin i Zoran Čelebić), nakon posljednjih saopštenja za javnost komotno može promijeniti ime u Građanski savjet za zaštitu policije, saopšteno je iz DF—a.

“Posljednje saopštenje tog nazovi-savjeta, u kojem se bez trunke stida i srama tvrdi da mladić ispred „Delta Sitija“ nije pretučen od razularenih crnogorskih navijača zbog svoje nacionalnosti, predstavlja profesionalno zastiđe i dovoljan razlog da sva ta lica, koja su se fino uhljebila u takozvanom Savjetu, promptno podnesu ostavke.

​Demokratski front podsjeća javnost da je isti taj Savjet prije neku nedjelju „junački“ stao u zaštitu policije, koja je, bez ikakvog stvarnog povoda, brutalno i nasilnički privodila i prebijala mladiće po Zeti, Podgorici, Beranama, Pljevljima i širom Crne Gore.

Stoga DF nema nikakvu dilemu da se gospoda Aleksandar Zeković, zvani Saša, Branislav Radulović, zvani Bane, i ostali “kontrolori” rada policije nalaze pod punom kontrolom Veselina Veljovića, koji u svojim fiokama drži dosijee za svakog od njih ponaosob, i time ih ucjenuje po osnovu njihovih različitih sklonosti prednjih i zadnjih namjera.

​DF ipak nije mogao vjerovati da će se Građanski savjet za kontrolu rada policije spustiti toliko nisko i bestidno, i tako flagrantno stati na stranu Veselina Veljovića i njegovih batinaša. Stoga se već uz prostu usporedbu može lako zaključiti da su policiju bolje branili Aleksandar Zeković, zvani Saša, Branislav Radulović, Bane, i ostala družina iz “Građanskog” savjeta, nego što to čine SAJ i druge parapolicijske strukture, koje su ovih dana dislocirane u pokušaju da zastrašuju i maltretiraju građane gdje god to zatreba po Crnoj Gori.

​Zato Demokratski front ovim putem poziva Aleksandra Sašu Zekovića, Branislava Radulovića i ostale „heroje“ tobož-Građanskog savjeta, koji su zaboravili na građane, da smjesta podnesu ostavke. Ovakvima kakvi su, puno im je poštenije da prestanu s jeftinom glumom zaštitnika građana, i da odmah navuku uniforme Specijalnih antiterorističkih jedinica stavljajući se i formalno pod komandu Veljovića, koji je pod komandom Đukanovića.

I da ta bizarna petorka pokuša da svojeručno batina desetina hiljada građana, koje zastupa kako zastupa, a koji su ovih dana „krivi“ samo što časno brane svetinje i Crnu Goru od političkih mutanata i nasilnika na vlasti, koji policiju koriste u svoje privatne svrhe za očuvanje mafiokratskog režima, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.