DF: DPS hoće da napravi đavolju crkvu

0

Saopštenje Demonske partije satanista (DPS) u kojem otvoreno najavljuje da će po modelu formiranja satelitskih stranaka koje kontroliše, formirati i partijsku crkvu predstavlja integralno obilježje Lucifera ili u našem narodu poznatog kao Đavola, saopštili su iz DF-a.

“Nakon što su opustošili državu, obespravili i opljačkali građane, od Crne Gore napravili latifundiju Prve familije, sad su u pijanosti varljive moći odlučili da je vrijeme i za obračun s Bogom. Nije davno bilo kad su u jednom selu u Crnoj Gori da bi se dodvorili ideološkom kursu Partije i pokazali kako su raskrstili s religijom, sa sve čituljom, tužbalicama, lelekačima i posmrtnim slovom organizovali sahranu Boga. Upravo nasljednici ovih Pogrebnih usluga za upokojenje Isusa Hrista, danas su zabrinuti za istočno hrišćanstvo i Božije zakone, na način što planiraju da stvore partijsku crkvu što nije palo na pamet ni najprimitivnijim paganima koji su za doručak glodali ljudske kosti, stoji u saopštenju.

I onda im je DF kriv što je ponovo na braniku Njegoševe Crne Gore spreman da sa našim arhiepiskopom, vladikama, sveštenstvom i vjerujućim narodom ustane u odbranu naših svetinja.

“Posebno je groteskno kad u Demonskoj partiji satanista ili skraćeno 666 prosipaju floskule o odvojenosti crkve od države. Ukoliko napravimo nekoliko letimičnih poređenja izjava raspopa Miraša i Đavolovog šegrta koji obnaša funkciju predsjednika države, ne bi nas začudilo da Miraš Dedeić na predstojećem Kongresu DPS – a bude izabran za predsjednika partije, iako je ta funkcija zasad rezervisana za Filipa Vujanovića. A pošto lamentiraju zbog neravnopravnog položaja NVO CPC i neuslovnih prostorija u kojem boravi mirjanin Dedeić, predlažemo Đavolovom šegrtu da mu ustupi svoj zamak na Gorici od dvije hiljade kvadrata, pošto smo u saznanju da nakon objava Duška Kneževića niko ne smije da se useli u tu prokletu kuću. Imajući u vidu da je mirjanin Miraš proklet čak i od Vaseljenskog patrijarha, njemu neće biti problem da glavačke uleti u đakuzi, kaže se u saopštenju.

Samo upozoravamo Đavolovog šegrta da raspop prilikom useljenja ne može osveštati kuću na Gorici, i da jedino umjesto krsta na ulazu može ispisati cifru 666.

“Zato još jednom, ispunjeni vjerom u odbranu pravih vrijednosti, pozivamo vjerujući i pravdoljubivi narod da u subotu 15. juna pokažemo da nije sila u topuzu već u svetinjama koje branimo”, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.