DF: Đukanović spao da ga brani bivši manevrista dizelke-lokomotive

0

U svom evnuhsko-poltronskom pokušaju da zaštiti lik i djelo M.Đ. od D.K. Javni servis se pretvorio u ordinarnu Orvelovu farmu, čiji je osnovni moto: “Valjda više vjerujete nama nego sopstvenim očima”, navodi se u saopštenju Demokratskog Fronta.

“Tako su sinoć u emisiji “Argument” gostovali nekadašnji manevrista dizelke-lokomotive na relaciji Lutovo – Mijatovo kolo, Ranko Đonović, koji sebe naziva analitičarem, i profesor istorije s kotrljajućim “r”, čuveni evroprež Nikola Samardžić, za kojeg se odavno priča da mu je “ekspertska” tarifa porcija podgrijanih lignji, i smještaj u vešeraju hotela “Hilton”, ističu iz DF-a.

Naravno, dodaju oni, bila je tu i neizbježna gospođica-gospođa Kalezić iz Centralne banke, koja, glumeći ženskog Stiglica, pokušava da objasni kako je ova nazovi-institucija sveto monetarno mjesto, u kojem su svi ravnopravni, a neki ipak ravnopravniji od drugih.

„Upravo ovaj farmarijum od emisije, pod kontrolom direktora Šundića, koji je prije par godina, u četrdeset i osmoj, jedva stukao fakultet kako bi se mogao kandidovati za ovu funkciju, predstavlja najbolji pokazatelj bezizlaza u kojem se našao M.Đ. čim ga ova opskurna galerija ekspertskih kreatura brani“, kazali su iz DF-a.

DF će, ističu oni, sa zadovoljstvom sponzorisati na društvenim mrežama reprizu ove emisije, u kojoj se pokušava uvesti narativ produženog državnog udara ponovo iz Rusije, iako se, kažu oni, njihov omiljeni NATO-tajkun nalazi u sred Londona pod zaštitom MI6, mašući im britanskim pasošem preko Lamanša.

“Ali zato manevrista, vlasnik PG-garaže, i investitor stambeno poslovnih objekata, Đonović, predlaže da se lideri DF-a što prije osude u montiranom sudskom procesu, ne bi li se skrenula tema s “Koverte”, dodaju iz Fronta.

Upravo se dokazalo, kazali su, da je sve ono za šta su optuženi lideri DF-a, radio Milo Đukanović, njegovi najbliži saradnici i njegovi tajkuni, koji se, dodali su, ovih dana javljaju kao na traci.

“Tako se jedni javljaju da on živi u njihovoj kući, drugi da su mu pozajmili milion i po evra, treći da su mu platili pranje donjeg veša u Dubaiju, četvrti da su posredovali za kupovinu penthausa na Menhetnu, a peti, poput manevriste i analitičara iz vešeraja, zaduženi su za produženi državni udar što dolazi iz Moskve“, istakli su oni.

“DF nema dilemu da pored ovakvog režima nijedna tajna služba na svijetu nema potrebe da izvodi državni udar u Crnoj Gori, jer M.Đ, D.K, ostali tajkuni, visoki državni funkcioneri i Orvelova farma (pokojni Javni servis), svaki dan izvode najmanje po dva državna udara, da bi im pozavidjeli i Širokov-Šišmakov i Popov Mojsijev, sve skupa s onih deset agenata CIA i FBI. Samo da se na kraju ne ispostavi i da je M.Đ. sve vrijeme radio za GRU“, zaključili su iz Demokratskog Fronta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.